2777
2789
عنوان

غربالگری اول🥺

230 بازدید | 30 پست

همتون استرس غربالگری اول رو داشتین یا من متاسفانه اینجوریم و فکروخیالش یهو میپره تو سرم با اینکه اصلا استرسی نیستم😐

دوست دارم بدونم شما هم همینطور بودین با نه

وگرنه میدونم استرس خوب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب طبیعیه ادم استرس میگیره از بس چیزای ناجور میبینه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

آره تازه من فک میکردم غربالگری اول برم استرسم تموم میشه. ولی بلافاصله استرس غربالگری دوم شروع شد😃

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
اصلا باورش هم ندارم فرمالیته میرم

چطور مگه ؟ من باردارم ناخواسته الان دستم خالیه نمیتونم برم واسه ان تی نمیدونم چکار کنم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چطور مگه ؟ من باردارم ناخواسته الان دستم خالیه نمیتونم برم واسه ان تی نمیدونم چکار کنم 

حالا ان تی نرفتی اشکال نداره ولی هر وقت پول دستت اومد یه سونو برو وضعیت جفت و جنین و طول سیروکس مشخص بشه

😐❤

کسی از ازمایش سرخچه سر درمیاره ؟جوابشو گرفتم نمیدونم چی به چیه😕 

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

کلا برای بارداری های پر ریسک تجویز میشه حتی تو کشورهای اروپایی تو ایران همه رو می‌فرستن وسطش هم یه عده ریسک سندروم دارن و باید برن آزمایش های گرون تر مثل سلفری و آمینو که اینا خودشون احتمال سقط دارن..

ضمن اینکه تو این غربالگری ها هر سال ۲۲ هزار جنین سقط میشن در حالی که نرخ تولد نوزاد سندروم و مشکل دار ۱۰۰۰ نفر در سال هست یعنی عملا ۲۱ هزار نفر سالم سقط میشن!!

ضمن اینکه دین من اجازه سقط جنین مشکل دار رو نداده بهم سقط جنین فقط وقتی جایزه که جان مادر در خطر باشه من نه به کسی تحمیل میکنم نه میگم نرو خودمم میرم اما اصلا به جواب هاشون اهمیت نمیدم ... چقدر نوزد مشکل دار که غربالگری رفتن و دنیا اومدن و چقدر نوزاد سالمی که سقط شدن... اصلا غربالگری تعیین کننده نیست 

به دنبال وارستگی