کلا برای بارداری های پر ریسک تجویز میشه حتی تو کشورهای اروپایی تو ایران همه رو میفرستن وسطش هم یه ع ...
اینا اصن هیچی بلد نیسن بخدا اسم خودشونو گذاشتن دکتر همه چی دون!
دوتا از اشناهامون رفتن غربال اول گفتن مشکل داره :/ الکی الکی رفتن برا امینو کلی هزینه بکنار مایع دور جنین کم شد با بدبختی بدنیا اوردن
یکیشم ۴۰روز زودتر بدنیا اورد🤦♀️🤦♀️
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
حالا ان تی نرفتی اشکال نداره ولی هر وقت پول دستت اومد یه سونو برو وضعیت جفت و جنین و طول سیروکس مشخص ...
ایشالا امید به خدا
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
اینا اصن هیچی بلد نیسن بخدا اسم خودشونو گذاشتن دکتر همه چی دون! دوتا از اشناهامون رفتن غربال اول گف ...
بله خود این امینو ریسک ۵۰ درصدی داره برای سقط....
به هر حال من به شخصه ریسک بزرگ کردن بچه مشکل دار هم میپذیرم اما قتل انجام نمیدم حالا هرکی هرچی میخواد بگه خدا گفته عزیزم سقط جنین به هر دلیلی تو هر مرحله قتل عمده!! یعنی عملا شرعی نمیشه هیچ بچهای رو سقط کرد.
به دکتر نشون بده یا مامای آنلاین ببینه اگر دکتر نمیری حالا من یادم نیست چند بود این دوتا پارامتر ولی ...
دکترم گفته بیا سرکلاژت کنم میترسم نمیرم😕💔
تو نت سرچ کردم همینجوری ک شما میگی بود
ایشالا ک خیره😂😂
با یکی دیگ مشورت کردم گف چون دوقلو بودی و پرریسک زایمان زودرس طبیعیه نیازی نیس😯
موندم چه گلی به سرم بزنم