2777
2789

سلام دوستان۳۵ تومن پول دارم می‌خوام برم النگو بخرم نمی‌دونم الان فرصت خوبیه یا نه .به نظرتون میاد پایین بازم؟میشه نظر بدین

بالایالابالاتررررر 

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

همین الان بخر

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چیزی تو این مملکت میاد پایین که طلا باید پایین

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

برای بلند مدت حداقل یکسال بخری ضرر نمیکنی.با مشکلات اقتصادی و ابر بحران های مالی دولت و کسری بودجه فراوان.تورم روبه افزایش و در نتیجه قیمت ارز و طلا هم رو به افزایش می‌ره.شش ماهه دوم سال صعود داریم چون دولت دنبال پر کردن کسری بودجه میوفته.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹