2777
2789
عنوان

وکیلا لطفا بیاید🌹🌹🌹

36 بازدید | 4 پست

ی نفر گفت در صرافی ثبت نام و احراز هویت کن بعد من برات پول واریز میکنم تو شارژ کن و بعد خودش برداشت میکرد بعد پیام برام از طرف بانک ملی اومد ایجاد مسدودی بعد بهم گفت چیزی نیست و بعد 12 ساعت درست میشه و بعد تهدید میکنه ک یا برام عکس بفرست یا با ی ضربه میتونم بفرستمت زندان و ...ب پشتیبان پیام دادم گفت رمز عبورتو عوض کن و خروج از همه دستگاهایی ک تو حسابن بزن وب پلیس فتا زنگ بزن ک انجام دادم ولی پلیس فتا ج نداد و فردا وقت اداری میخوام زنگ بزنم...بنظرتون همه چی درست میشه؟...بخدا خیلی خیلی حالم بده...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر. وکیل نیستم..فعلا‌‌‌...😕😊

علاقه زیادی دارم بخاطر همین کتاب خوندم چندتا 

... به هیچ وجه عکس ندید. کاری نمیتونه بکنه داره الکی تهدید میکنه دیده شما ترسیدی کاملا محکم جوابشو بده.  ولی فحش و نده  توهین نکن بهش تو پیام که میتونه علیه ات شکایت کنه 

به پلیس فتا مراجعه کن.. اصلاهم نترس ، این که تهدید میکنه و میخواد ازت عکس بگیره خودش جرم بزرگیه پیام اگه داده بهتون پیاماهاشو حذف نکن ببر پلیس فتا

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌