2777
2789

ی نفر گفت در صرافی ثبت نام و احراز هویت کن بعد من برات پول واریز میکنم تو شارژ کن و بعد خودش برداشت میکرد بعد پیام برام از طرف بانک ملی اومد ایجاد مسدودی بعد بهم گفت چیزی نیست و بعد 12 ساعت درست میشه و بعد تهدید میکنه ک یا برام عکس بفرست یا با ی ضربه میتونم بفرستمت زندان و ...ب پشتیبان پیام دادم گفت رمز عبورتو عوض کن و خروج از همه دستگاهایی ک تو حسابن بزن وب پلیس فتا زنگ بزن ک انجام دادم ولی پلیس فتا ج نداد...بنظرتون چیکار کنم؟ همه چی درست میشه؟...بخدا خیلی خیلی حالم بده...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیتونه زندان بندازتت داره میترسونتت یا به پلیس فتا زنگ بزن یا برو خدمات الکترونیک شکوائیه انج ...

پلیس فتا جواب نمیده

کارتمم مسدود شده نمیتونم ازش استفاده کنم

اونو چکار کنم؟

لطفا کمکم کن💔🌹

پلیس فتا جواب نمیده کارتمم مسدود شده نمیتونم ازش استفاده کنم اونو چکار کنم؟ لطفا کمکم کن💔🌹

عزیزمن کارت و اینا رو ول کن برو شکایت کن ازش باید دفتر خدمات الکترونیک و شکایت کن براش ثنا میره ازش شکایت کردی

عزیزمن کارت و اینا رو ول کن برو شکایت کن ازش باید دفتر خدمات الکترونیک و شکایت کن براش ثنا میره ازش ...

عزیزم بدون پول ک نمیتونم زندگی کنم الان حتی ی شارژ هم نمیتونم بگیرم نتمم داره تموم میشه لطفا بگو برا کارت چکار کنم

دفتر خدمات الکترونیک کجاست

ثنا رفت براش میترسم بد تر لج کنه

لطفا راهنماییم کن حالم خیلی بده

عزیزم بدون پول ک نمیتونم زندگی کنم الان حتی ی شارژ هم نمیتونم بگیرم نتمم داره تموم میشه لطفا بگو برا ...

یعنی همه پولت تو اون کارت بوده؟غلط کرده لج کنه براش شکایت بره می‌ترسه بهترین کار این برو شکایت کنن تا کارتت باز شه همینجوری بشینی خوبه بد تر میشه استرس مییگیری برو شکایت کن کارتت از مسدودی در میاد یارو هیچ غلطی نمیتونه بکنه

یعنی همه پولت تو اون کارت بوده؟غلط کرده لج کنه براش شکایت بره می‌ترسه بهترین کار این برو شکایت کنن ت ...

عزیزم شما وکیل هستید؟

برا کارتم فردا برم بانک اوکی میشه؟

شکایت کنم خانوادم میفهمن ابروم میره...

لطفا کمکم کن🌹

عزیزم شما وکیل هستید؟ برا کارتم فردا برم بانک اوکی میشه؟ شکایت کنم خانوادم میفهمن ابروم میره... ل ...

چیکار کردی که آخه ابروت بره از چی می‌ترسی شکایت کنی کسی نمی‌فهمه برو بانک برات درست میکنن یه کارت دیگه بگیر فقط به این پلشت باج نده