2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون

104 بازدید | 8 پست

خانما اینموقع دارم از استرس میمیرم،پنج ماه پیش سقط داشتم این ماه با وجود جلوگیری دیدم پریودم دوهفته عقب افتاده تست زدم ظاهرا مثبت بود اما امروز زدم منفی شد یعنی هنوز مطمئن نیستم باردارم یعنی البته من سر بچم و بارداری قبلمم تستام دیر نشون میداد الان من اومدم سر خود یه شیاف پرژسترون ک برای سقط قبلم داشتم استفاده کردم بعد ک رفتم تو نت خوندم دیدم نوشته اگه بذاری پریود نمیشی تا یک هفته در صورت باردار نبودن،،یا اینکه قطع خودسرانش باعث سقط جنین میشه😥😥

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
ببین فردا صبح برو آزمایش خون بده. انشاءالله مثبت بود برو دکتر 

استرس دارم نمیدونی حالم بده همش میترسم مث سری قبل بشم 

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برعکس شنیدم کسانی پریود نمیشن آمپولشو میزنن تا زودتر پریود بشن 

از حرفی که میزنم مطمئن نیستم اما طبق چیزایی که این ور اون ور خوندم متوجه شدم اگه باردار نباشی پریودت رو جلو میندازه و اگه باردار باشی از خونریزی و لکه بینی جلوگیری میکنه 

بحث با احمق ممنوع 🤚

این تست دیروزمه امروزم ک منفی بود

من برعکس شنیدم کسانی پریود نمیشن آمپولشو میزنن تا زودتر پریود بشن  از حرفی که میزنم مطمئن نیست ...

اخه اصلا باورم نمیشه باردار باشم رفتم سونو بزرگترین تخمکم 11 بود و اینکه جلوگیری طبیعی داشتم تو شوک هستم

اخه اصلا باورم نمیشه باردار باشم رفتم سونو بزرگترین تخمکم 11 بود و اینکه جلوگیری طبیعی داشتم تو شوک ...

انشالله همون که خیر و صلاحته اتفاق بیفته ولی نگران شیاف نباش طوری نیست 

یه آزمایش بده خودتو راحت کن 

بحث با احمق ممنوع 🤚
انشالله همون که خیر و صلاحته اتفاق بیفته ولی نگران شیاف نباش طوری نیست  یه آزمایش بده خودتو را ...

ممنون عزیزم برام دعا کن