2777
2789
عنوان

برای شروع زندگی چقدر حقوق مناسبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
ببقشید توکل تاپیک ها مردم نوشتن ۱۵ ۲۰ ملیون کمتر نمیشه زندگی کردوفلان سوال شده برام پس این همه کارگر ...

اونا زندگی نمی کنن فقط زنده ان بخور نمیر 

زندگی یعنی سالی دوبار سفر حداقل دوسال یبار یه سفر خیلی خوب شاید خارجی

هرچی هوس کردی درحد کمم شده بتونی بخری ماشین و خرجش نمونی 

نه که ماه تا ماه رنگ گوشت و مرغ نبینی سفرم که هیچ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا زندگی نمی کنن فقط زنده ان بخور نمیر  زندگی یعنی سالی دوبار سفر حداقل دوسال یبار یه سفر خی ...

متوجه میشم چی میگی ولی یکی ازاشنای ما بخداماهی نه میگیره همه چیم میخورن فقط مسافرت نمیرن پس این چجوری مدیریت میکنه بادوتا بچه بالای ۱۸؟مستاجرم هست باماهی ۱۵۰۰ کرایه

ما خانواده همسرم ۴۵۰ پول پیش خونمون دادن دو تومن کرایه ما میدیم گفتن صد تومن صد تومن پس بدید

چ شهری هستی🥲

اینجا احاره زیر ۷/۸ تومن اصلا ندیدم من 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
متوجه میشم چی میگی ولی یکی ازاشنای ما بخداماهی نه میگیره همه چیم میخورن فقط مسافرت نمیرن پس این چجور ...

شما هر دم خونه اونایی که همچی میخورن؟ چهار نفر ادم بالغ نفری یه دونه شلوار لی بخرن که حداقل قیمتش ۶۰۰ هست تا ۱۲۰۰ میشه حدود چهار تومن سه تا تیشرت یه مانتو پول اب برق گاز اجاره تعمیر ماشین دکتر 

حتما بلدن ثورتشونو سرخ نگه دارن خدا کمکشون کنه

شما هر دم خونه اونایی که همچی میخورن؟ چهار نفر ادم بالغ نفری یه دونه شلوار لی بخرن که حداقل قیمتش ۶۰ ...

ن نیستم ولی شما هرماه شلوار لی و تیشرت میخری ؟ نمیدونم شاید اوناهزینه اینارو نمیکنن دیگ اره امیدوارم خداکمک همه بکنه

تهران دونفریم خونمون سمت امامت هست

عه چ خوبه اونجا قیمتا 

اتفاقا بهم کفته اونجاها میتونه خونه بگیزه 

پس فکرشو کرده ک چقدر میخواد احازه بده 😂

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
ن نیستم ولی شما هرماه شلوار لی و تیشرت میخری ؟ نمیدونم شاید اوناهزینه اینارو نمیکنن دیگ اره امیدوارم ...

یه ماه بخری ماه بعد باید خرید یخچال بکنی ماه بعدش خرید تعمیر ماشین ماه بعدش لوازم بهداشتی و نظافتی و ملافه

وای خدا نه تومن وحشتناکه برا دونفر باز میشه یک کاریش کار 

یه ماه بخری ماه بعد باید خرید یخچال بکنی ماه بعدش خرید تعمیر ماشین ماه بعدش لوازم بهداشتی و نظافتی و ...

اره خدایی الان ک فکرشو میکنم خیلی سخته شاید بقول شما میگن ک همه چی میخوریم ک کسی نگ بدبختن و اینا واقعا خداکمکشون کنه تازه کرایه خونم میدن