2777
2789

سلام شبتون خوش

مدرسه بزرگسالان میرم 

اگه بعضی دروس امتحان نهایی رو شهریور بدیم و درسمون رو شهریور تموم کنیم میتونیم برای ورودی مهرماه ثبت نام کنیم یا دیر میشه؟؟

اصلا ثبت نام از کی تا کی هست حدودا 

میخوام ورودی مهرماه باشم نه بهمن 

تروخدا یکی بگه ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه بزرگسالان چطوریه؟

برای کسانی که مدرسه عادی نتونستن بخونن یا ترک تحصیل کردن بعد یه مدت دوباره میخوان درس بخونن یا مثلا شاغل و خانه دار بودن از درس موندن 

منم داوطلب آزادم 

نرسیدم همه کتاب هارو بخونم ۴ تا شو میزارم واسه شهریور 

قصد منم پیام نور هست 

ولی فکر نکنم ورودی مهر باشم 

چون نتایج شهریور آخرای ماه معلوم میشه 

اون موقع هم دانشگاه ثبت نامش تموم شده 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

فکر کنم در صورت قبولی دانشگاه، مدرکت باید تا شهریور آماده باشه، وگرنه دانشگاه هم می‌پره. تو دفترچه که این‌جوری نوشته شده بود.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
منم داوطلب آزادم  نرسیدم همه کتاب هارو بخونم ۴ تا شو میزارم واسه شهریور  قصد منم پیام نو ...

انقد حفظی ها زیادن که نمیتونم به دروسی مثل مثل فنون و ریاضی و ادبیات برسم 

پولشم دادم نمیتونم پس بگیرم از یکطرفی نمیرسم بخونمشون 

خیلی اوضاع بدیه 

منم گذاشتم واسه شهریور سه تاشو