2777
2789
عنوان

شانس منو ببين تورووووقران

183 بازدید | 24 پست

بچه  از صب تا شب پدرر منوووو  در مياره

يني يه دسشويي نميتونم برم انقدددد ك گريه ميكنه و بدقلقه

بعد شب ك شوهرم مياد ب حدي ملووووس و آروم ميشه ك من فقط پشمامو ميتكونم!

شوهرم ميگ بچه ب اين آروووومي!

من😐

دسشويياي سي ثانيه ايم😐

دلم ميخواد جيغ بكشم كل ساختمونو خراب كنم انق حرصم گرفته 

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

پدرش میادآروم میشه شاید بهونه پدرشومیگیره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شبا هم اروم باشه همون غنیمته به خدا😅😅

يه مدته تا ديروقت نمياد..تا نه و نيم من گرفتم.از وقتي اومده تحويلش دادم اومدم دراز شدم غر ميزنم فق😅

من صدای بچمموضبط میکردم میزاشتم براهمسرم توهم فیلم بگیرازش. ولی اینومیگی دستشویی هشت ثانیه ای تجربه کردم 🙃🥺👹👹👹👹

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

این از اون دسته از بچه هاست  ک خونه آب هم نمیخوره وقتی  میری خونه اقوام نیم ساعت یکبار گرس ...

🤣🤣🤣🤣 فلا ك هشت ماهشه ولي دقيقااااا همين ميشه شك ندارم

من دوتادختردارم شیش وپنج ساله شبااکثراوقات شوهرم نیست تنهاییم بعد اگه وسطشون بخوابم باید مستقیم صاف بخوابم دوستامم زیرسرشون کافیه یه ذره گردنموبچرخونم سمت یدونه شون اون‌یکی جیغش میره آسمون که چراروتوکردی به اون خلاصه واویلاس🙃

من صدای بچمموضبط میکردم میزاشتم براهمسرم توهم فیلم بگیرازش. ولی اینومیگی دستشویی هشت ثانیه ای تجربه ...

منم بايد فيلم بگيرم واقعااا