2777
2789
عنوان

بعضیاتون بس کنید واقعا:/چرا اینجوری اید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 54 پست

امروز تو یه تاپیکی بودم خانما به مرد متاهل چشم داشتن

میگم از اول درست انتخاب کنید که الان خیانت نکنید

میگن چون اینجوری گفته زمین گرده

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگی واقعا بنظرم دلیلش یا افسردگیه یا خوشی زده زیر دلشون من از اول ازدواج انقد مشکل داشتم ک ...

بخدا بعد که تب و تاب عروسی و ماه عسل خوابید طرف نسبت به پارتنرش سرد میشه شروع میکنه به دیدن چیزایی که قبل از ازدواج نمیدید

🌺good vibes only🌺
هعی خواهر  من دوست دارم همه خوشبخت باشن ولی چی میشه یکی میاد همچین دعایی رو برای یه دختر جوون ...

قرار نیست با دعای اون یهو سرنوشت تو از این رو به اون رو شه

چیز مهمی نیست پس بهش فکر نکن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

نفرین ناحق ب خود طرف برمیگرده

ولی چون تو ایتجور جاها نمیشه منظور رو کامل رسوند بهتره داخل پرانتز افراد مورد خطاب رو مشخص کنیم عزیزم

دیگه بهش فکرنکن گلم 

اینجا خیلی ها انرژی منفی دارن سر همدیگه خالی میکنن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خو اصلا چه اصراری داری راجع به زندگی دیگران نظر بدی هرجقدر بگی تو جای اونا نیستی از زیر و بم زندگیشو ...

اگر یه نفر به خودش بیاد کافیه

درضمن من راجع به شخص خاصی حرف نزدم 

راجع به یه موضوع که توی جامعه زیاد دیدم حرف زدم

اگر قرار باشه کسی حرف نزنه و فقط به خودش فکر کنه که ته خودخواهیه

🌺good vibes only🌺
نجربه بهم ثابت کرده ادما هرچی مشکل دار تر و پر ایراد ترن دهنشون بیشتر به نفرین باز میشه

دقیقا اینجام یکیو دیدم دائم در حال نفرینه 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
نجربه بهم ثابت کرده ادما هرچی مشکل دار تر و پر ایراد ترن دهنشون بیشتر به نفرین باز میشه

اادم تا وقتی قلبش سیاه نباشه نمیاد برای یه دختر جوون همچین نفرینی کنه:) 

🌺good vibes only🌺
موافقم اما گاهی بعضیا چاره ای ندارن واقعا روی صحبتم با اون اشخاص نبود

ول کن جدی نگیر اینجا بی اعصاب زیاده مشکل دارن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اگر یه نفر به خودش بیاد کافیه درضمن من راجع به شخص خاصی حرف نزدم  راجع به یه موضوع که توی جام ...

نه اتفاقا برعکس من نظرم اینه هممون مسافر یه کشتی ایم یکی کشتی رو سوراخ کنه همه غرق میشیم پس بی تفاوت نیستم اما این کاملا شخصیه هیچ کس تو دنیا از شرایطی که داره کاملا راضی نیست امیدم داره بهتر شه حالا یا با ازدواج یا با فرزند یا با موقعیت شغلی در صورتیکه خاصیت دنیا همینه خوشی محض و آرامش واسه دنیا نیست 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱