2777
2789
عنوان

بعضیاتون بس کنید واقعا:/چرا اینجوری اید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 54 پست
الهی... برا من از دیشب تا الان سه تا نفرین تپل کردن  اینجا در حالیکه والا کاری به کار کسی نداش ...

شتت چرا اینجوری ان بعضیا    

مرسی قشنگم

همچنینننن

🌺good vibes only🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما لابد نمونه ی افرادی که گفتم رو ندیدین اما من دیدم یه چیزی ام هست که بهش میگن حق الناس  ب ...

عزیزم دیروز یکی تاپیک زده بود 

که من یه مشکلی دارم 

با پسرا که دوست میشم همین که میفهمم بهم وابسته شدن ولشون میکنم (خیلیام تاییدش کردن گفتن ماهم مثل توییم)

بهش گفتم اینکارت بازی با احساسات مردمه.

جواب داد که بیخیال این چیزا برا پسرا مهم نیست 

😶😐

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

عزیزم دیروز یکی تاپیک زده بود  که من یه مشکلی دارم  با پسرا که دوست میشم همین که میفهمم ...

کلا مردم دیوونه شدن

حق الناس سرشون نمیشه

احساسات سرشون نمیشه

🌺good vibes only🌺
هیچی قشنگم    

الان دیدم مربوط به تاپیک پر بازدیده حرف شما؟؟؟؟  ولی واقعا تا اخر ابدیت حق گفتی وقتی یکی رو دوست نداری چرا ازدواج میکنی  که بعدا بگی کی رو حلال نمیکنم از شوهرم بدم میاد😐😐😂😂

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
الان دیدم مربوط به تاپیک پر بازدیده حرف شما؟؟؟؟  ولی واقعا تا اخر ابدیت حق گفتی وقتی یکی رو دوس ...

خیلیا از تاپیکم ناراحت شدن انگار حالا چی گفتم  

🌺good vibes only🌺
خیلیا از تاپیکم ناراحت شدن انگار حالا چی گفتم    

بابا ولشون کن حالا میزدی حس ششم میامدن قربون صدقه میرفتن  که فالشون بگیری یا چهارتا فحش نثار شوهر و فامیلاش میکردی همه حقو به شما میدادن به حرفشون توجه نکن

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
موافقم الان منم تو ی تاپیک بودم خیلی ناراحت شدم از قضاوت  بیجا ،

دقیقا منم همین بلا سرم اومد... جوری که بغض کردم داشت اشکم در می اومد... یه عده یا بچه هستن عقلشون نمیرسه که چجوری حرف بزنن یا هم که کلا مریضن یا سواد رسانه ای ندارن و نمیفهمن پشت این اکانت ها انسان هست و دلشون ممکنه بشکنه