2777
2789
عنوان

همسرم😪

337 بازدید | 20 پست

بچه‌ها من روز،شب شوهرم‌میره سرکار هرچی میگم حداقل شب خونه باش واینمیسه،هه خرج کل خانوادش حتی داداشش زن داداششم از این میگیرن یه شب توی خونس یا روز زودتر میاد میگن چرا خونه؟من‌چیکار کنم بااین تنهایی؟دوس ندارم همشم برم خونه بابام معذبم،اینم هیچی نمیفهمه خودش شانس من

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خرج همه رو میده؟؟؟

خره،نمیفهمه نمیدونم چیکارش کنم شده حمال

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
وا خرج  برادرش و زنش دیگه چرا میده😑

مادرش زنگ میزنه میگه برادرت نداره تو بزرگتری این خر میکنن اینم نفهم میده در حالی که برادرش یه اشعالیه دومی نداره رحم صدتومنم نمیکنه به این

هیچی چاره ای نداری تا وقتی خودش بفهمه چه خیانتی به خودشو جووینیشو جوونی شما میکنه حرف بزن زیاااااااا ...

اخه اون موقع برای من چی میشه؟میگم تا جوونی واسه خودمون کار کن ۵۰متر خونه بگیریم تا جون توی بدنت داری

عزیزم باید یه حرکت مشتی بزنی  منم خدا بخواد این هفته یه کری خونی واسه شوهرم کردم خونمون رو جدا ...

اصن ببین این یه ادم خریه انقد باهاش دعوا کردم که زبونم مو دراورده

خب خودت سواری بگیر ازش چرا بقیه سواری بگیرن؟

چطوری؟