2777
2789
عنوان

همسرم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 20 پست
اخه اون موقع برای من چی میشه؟میگم تا جوونی واسه خودمون کار کن ۵۰متر خونه بگیریم تا جون توی بدنت داری

وقتی دید همین داداشش ازش جلو زد اینم پشکلم حساب نکرد میفهمه ولی خب خیلی دیره 

چاره ای نداری فقط حرف بزن از اینو اون مثال بزن که اینکارو کرد بعد همه پیشرفت کردن ادم حسابش نکردن الکی از خودت مثال بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دید همین داداشش ازش جلو زد اینم پشکلم حساب نکرد میفهمه ولی خب خیلی دیره  چاره ای نداری فق ...

والا داداشش الانم گوهم حسابش نمیکنه این نمیدونم چه مرگشه

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
پولاشو تا قرون اخرخرج کن ازش بگیر پس‌انداز مخفی کن نزار هیچی بمونه که بده بقیه

ببین از من میزنه میده اونا کجایی شما؟؟ اگه ۲۰۰برا خونه خودمون خرج کنه ۴۰۰میده ننه‌ی اشغالش،اخه میدونی دردم کجاس این که هرروز،هرروز پول میخان ازش

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
ببین از من میزنه میده اونا کجایی شما؟؟ اگه ۲۰۰برا خونه خودمون خرج کنه ۴۰۰میده ننه‌ی اشغالش،اخه میدون ...

من توصیه اصلا نمیکنم ولی من بودم یه دعوای اساسی میکردم باهاش به مادرشم زنگ میزدم خیلی مودبانه بهش میگفتم شوهرم از منو بچه‌هام میزنه میده به شما منکه راضی نیستم 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

من توصیه اصلا نمیکنم ولی من بودم یه دعوای اساسی میکردم باهاش به مادرشم زنگ میزدم خیلی مودبانه بهش می ...

بزار بچم بیاد دنیا همین کارم میکنم