2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ثبت نمیشه؟ چون وارد سایت میشم میزنه حساب وکالتی وجود ندارد، بعد اینکه باید برم بانک ملی وکالتی ...

اول حساب وکالتی بعد سایت باز میشه ثبت نام میکنی فک کنم از ۳۰ام باز میشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
الان ثبت نمیشه؟ چون وارد سایت میشم میزنه حساب وکالتی وجود ندارد، بعد اینکه باید برم بانک ملی وکالتی ...

اول باید بانک‌ها آزاد کنن که از روز۲۰ هست

بعصی بانک‌ها اینترنتی هم فعال میکنن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بیست تا ۲۹ ام منم پول ندارم میترسم طلا بفروشم ریسکه یکی هم ندارم راهنمایی کنه

منم طلا دارم از کسی پرسیدم گفت بفروشی ماشین بخری میشه قضیه بورس دو سه سال پیش

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
خب چطوری حساب وکالتی باز کنم برم بانک؟

آره برو بانک 

یعنی نفروشیم؟ منم موندم بفروشم تا ماشین بیاد دستم طلا شده دو برابر

اره