2777
2789
عنوان

ایرانخودرو

99 بازدید | 10 پست

سلام خوبین

دوستان جریان پول واریزی ایرانخودرو چجوریه؟؟

_مثلا اسمتون دربیاد بعدا واریزیش چجوریه؟

_نصفشو اول میگیرن یا ۳ ماه قبل تحویل پولشو میگیرن؟؟

((همین طرح یکپارچه که ۱۰۰ توحساب میخوابونی))

_قرعه کشی رو اسم میکنن یا تاریخ تحویل رو مشخص میکنن به همه ماشین میدن؟؟

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان اگ میفهمیو جوابمو بدید خواهش میکنم

عزیزم ما مرحله قبل ثبت نام  کردیم  اول حساب وکالتی باز کردیم بعد صد تومن بلوکه دیگه بعد یک ماه مرحله سومش که نوبت بندیا بودن مشخص شد برا هرکسی یه فصل مشخص شده نوبت تحویلشونه الانم یه تعداد فوق العاده تحویل میدن بقیع هم پیش فروش پولت ازاد میشه فک کنم سه یا چهار ماه قبل تحویل پیامک میاد نصف پول میدی مابقی هم موقع تحویل ...ما تحویل تابستون هستیم جز مراحلی ک تا حالا اعلام نیستیم پیامک هنوز نیومده همچنان در انتظار پیامک   

خدایا شکرت...
عزیزم ما مرحله قبل ثبت نام  کردیم  اول حساب وکالتی باز کردیم بعد صد تومن بلوکه دیگه بعد یک ...

خب پس من ترسیدم بهم گفتن به محض قرعه کشی و تاریخ مشخص شدن باید نصف پولو بزنی ....ولی شما گفتین ک ۳ یا ۴ ماه قبل تحویل نصف پولو میگیرن و بقیش هم موقع تحویل درسته؟

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
خب پس من ترسیدم بهم گفتن به محض قرعه کشی و تاریخ مشخص شدن باید نصف پولو بزنی ....ولی شما گفتین ک ۳ ی ...

عزیرم برا مرحله قبل کسایی ک سه ماهه شدن کامل پولو پرداخت کردن بقیه پیش فروشن کسایی ک تحویل تابستانن تحویل تیر مرداد و شهریور ب ترتیب دارن نصفشو میگیرن .بستگی ب نوبتت داره 

خدایا شکرت...
خب پس من ترسیدم بهم گفتن به محض قرعه کشی و تاریخ مشخص شدن باید نصف پولو بزنی ....ولی شما گفتین ک ۳ ی ...

خب بستگی ب زمان تحویلتون دارن مثلا فوق العاده باشه یعنی سه ماه کامل ازت میگیرن همون بعد قرعه کشی شش ماه باشه باز باید دیگه منتظر پیامک باشی نصفو بدی بالاتر از شش ماهم همینطور دیگه دور هست میتونی پولتو استفاده کنی وقت فراخوان دادن پول بریزی

خدایا شکرت...