2777
2789
عنوان

کسی عروس سرای خوب تو کرج میشناسه؟

62 بازدید | 4 پست

سلام خانوما کسی عروس سرای خوب تو کرج میشناسه که کاراش و آموزش بده ؟مبلغش مهم نیست

من چندسال پیش مدرک گریم عروس و گرفتم ولی کارنکردم میخواستم الان شروع بکار کنم و خودم سالن بزنم ولی میخوام برم جایی کارای عروسش و بهم آموزش بده فقط میکاپ و شینیون عروس منظورمه

اگه جایی میشناسین ممنون میشم معرفی کنین

واینکه اگه کسی خودش آرایشگره ممنون میشم واسه شروع کارم منو راهنمایی کنه🙏💕🧡

https://emusicfa.ir/mejor-que-yo/

خودت خسته نشدی هر تاپیکی میری لینک میزاری؟

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به پیشنهاد همین سایت رفتم سالن آنیش برای عروسیم به شدت اروپایی پسند هستم و خوشحالم که آنیش رو پیدا کردم و جالب اینجاست که روز عروسیم بازم عروس داشت و یکی از عروسها آرایش برزیلی و غلیظ میخواست و شینیون خفن و شلوغ درست برعکس من و هم اونو خیلی خوب درست کرد هم من اروپایی یعنی تنها کسیه که هر دو سبک رو به بهترین شکل انجام میده عکسمو میزارم براتون اینم موبایلش 09125630543