2777
2789
عنوان

رفتم دکتر زنان هیچی بارش نبود اصلن معاینه نکرد دارو هم نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 21 پست

منم قبل اقدام رفتم پیش متخصص .هم پاپ اسمیر گرفت .سونو واژینال هم خودش کرد ..سونو و آزمایش هم برام نوشت و مکمل هم برام نوشت ..کلا مطب بهتره تا بیمارستان و درمانگاه ..کم پیش میاد دکتر مطب سهل انگار باشه یا تنبل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موندم هیچی نگفت حتی راهنمایی نکرد فقط پول ویزیت گرفت انگار رفتم درد دل کردم امدم 

خودت میگفتی معاینم کن .علائم عفونتو ازت نپرسید؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

از کجا پیداش کردی؟

میومدی تو همین نینی سایت دکترای خوب شهرتون رو از کاربرا میپرسیدی یا تو تاپیک های قبلی میگشتی 

تو عصر تکنولوژی همینجور سرخود پیش کسی نرو.هزار تا منبع واسه تحقیق هستش

خدایا شکرت❤️

از کجا پیداش کردی؟ میومدی تو همین نینی سایت دکترای خوب شهرتون رو از کاربرا میپرسیدی یا تو تاپیک های ...

همینحوری شانسی رفتم ولی متوجه شدم که دکتر خوبی نیست . دکتر خوب هست ولی رفته مرخصی