2777
2789
عنوان

از دست مامانم فقط دارم گریه میکنم ..

626 بازدید | 16 پست

سلام 

شهریور پارسال من سال آخر دبیرستان بودم و چون بخاطر کرونا دوسال نتونستم برم امتحان بدم ( بابام نزاشت گفت کرونا میگیرم) همه امتحانام شد سال ۱۲ اهم 

همون موقع مامان بابام تصمیم گرفتن برن مسافرت 

من هرچی گفتم از ۲۹ ام تا ۷ ام مهر تعطیلیه اون موقع برین منم بیام محل من ندادن و رفتن منم شب تا صبح درس میخوندم که پاس بشم بتونم برم دانشگاه...

دیشب داییم از مسافرت اومده بودن 

داشت از مسافرتشون تعریف میکرد من به بابام گفتم ما واقعا باید یک مسافرت بریم 

یهو بابام گفت ما رفتیم جنابعالی نیمدین و چون چندین بار این حرف و زده بود من گفتم بابا چرا همش میگی نیمدی 

من و نبردین هی گفتم وایستین مهر بریم محلم ندادین . 

خلاصه بابام گفت تو نیمدی من گفتم من و نبردین 

بعد به داییم گفتم خداییش کدوم پدر مادر میشناسی بچشون امتحان قبولی دانشگاه داشته باشه پاشن برن مسافرت؟ داییم خندید به مامانم گفت راست میگه اینکار واقعا زشت بوده خلاصه من و بابام یکوچولو باهم بحث کردیم و تموم شد .

من از ظهر کلاس دانشگاه بودم امروز نه ناهار خورده بودم نه صبحونه دیشبم تا ۷ صبح با داییم بیدار بودم خسته بودم اعصابم خورد بود

پام رسید خونه مامانم میگه چرا انقد همش به همه میپری سلیطه بازی در میاری همش با بابات بگو مگو داری میگم چی گفتم ؟ گفتم باید بریم مسافرت اون خودش شروع کرد 

گفت نه مقصر همه اش تویی خاک تو سرت آبروی مارو همه جا با خاک یکسان کردی همه پشت سرت حرف میزنن یکذره احترام برای خودت قاعل نیستی همش به همه میپری 

برو پشت سرت همه حرف میزنن داییت و زنداییت 

منم اعصابم خورد شد گفتم گ و ه خوردن که حرف بزنن مامانم گفت با تو 

گفتم سر تا هیکلشون و بوی تعفن گرفته غلط میکنن زر بزنن گفت داداش من و میگی ؟ گفتم برو مامان دهن من و باز نکن گفت گ و ه میخوری تو سلیطه خاک بر سرت کنن الهی بمیری ...

من چه گناهی کردم آخه صحبتم میکنم میگن داد میزنی :)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مامانم دوستم نداره قبلا بقیه تحریکم میکردن باهاش جروبحث میکردم الان که بزرگ شدم فقط سکوت میکنم

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

منم مامانم دوستم نداره قبلا بقیه تحریکم میکردن باهاش جروبحث میکردم الان که بزرگ شدم فقط سکوت میکنم

من سکوتم میکنم جواب نمی‌ده 

هزار بار گفته ما رفتیم تو نیمدی

هزار بار گفتم من و نبردین ولی انگار به گوش خر یاسین میخونم ..

من سکوتم میکنم جواب نمی‌ده  هزار بار گفته ما رفتیم تو نیمدی هزار بار گفتم من و نبردین ولی انگ ...

عزیزم گذشته رو فراموش کن به نفع خودت هست من  ده سال پیش تجربه کردم 

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

تو نباید کش بدی مامانت هم بد حرف زده. یعنی چی الهی بمیری؟ باید جلوی خودش بگیره درست با بچه حرف بزنه. به نظرم باهاشون نرو مسافرت سعی کن خودت تور یکروزه با دوستات جور کنی بری. 

از پس هم برمیاین دیگه همتون...الان ناراحت چیی؟ ۴تا گفتی ۴تام شنیدی...من ک کلا لال میشم این مواقع باز تو حداقل حرفتو میزنی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

خب راست میگن 

بابات چیزی نگفته بود 

توقع زیادیه از پدر و‌مادرت بخواب پا به پات زندگیشونو تنظیم کنن دیگه بزرگ شدی

بچه های مردم از خداشونه پدر ومادرشون برن سفر 

خییییلی بزرگش کردی قضیه رو

بنظرم تنها کاری که می‌تونه هرجوون یا نوجوانی در قبال بی فکری پدر مادرش انجام بده،سکوته!به نفع خودت و آرامش روانته

تا عاقل بخواد به پل فکر کنه،دیوانه زده به آب و رد شده..😂
من سکوتم میکنم جواب نمی‌ده  هزار بار گفته ما رفتیم تو نیمدی هزار بار گفتم من و نبردین ولی انگ ...

عزیزم، آدم از کسانی که بیشتر دوستشون داره و بیشتر مهمه، بیشترم توقع داره. با کمترین حرفای سرد، دلش می شکنه، بخصوص اگه اون آدم، پدر و مادر باشن. 

منم مادرم، احتمالا همسن مامان شما. قطعا جای اونا بودم بدون شما نمی رفتم ولی گذشته دیگه. گاهی آدما با وجود یه عمر زندگی بازم کارای نسنجیده می کنن و اشتباه دارن. 

الان برات قضیه مسافرت بولده، بعدها میگی ارزشی نداشته سرش با والدینم بحث و اصطحکاک ایجاد کنم. 

الهی تو و همه جوونا، عاقبت به خیر بشین