2777
2789

هفته پیش درخواست طلاق دادم الان این اس برام اومده 

ینی الان ب شوهرمم است رفته ؟؟(

پیامکه این بود 

(دادخواست شماره فلان ارسالی از طریق سامانه خدمات قضایی ب شعبه ۱۷ شورای حل اختلاف شهرستان فلان ارجاع و با شماره پرونده فلان و رمز شخصی فلان ثبت گردید))

خدایا شکرت 🌼🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باید چیکار کنم ؟؟ برم کافینت یا برم دادگاه ؟؟

هیچکدوم. شورای حل اختلاف براتون جلسه صلح و سازش میذاره و بهتون ابلاغ میکنه که برید.اگه رفتید و اونجا صلح نکردید پرونده به دادگاه فرستاده میشه

الان باید برم کافینت یا دادگاه ؟؟

هیچ جا  صبر کن ابلاغ بیاد برات که بنویسه ابلاغ چک کنید این پیامک فعلا ثبت شده تو دادگاه چند روز یا چند ماه طول میکشه روزش مشخص شه که بری دادگاه توی ابلاغت مینویسه که چه روزی که ساعتی بری دادگاه

در پناه توام خدای مهربونم🥰💜                             🤰💜

نخیر هنوز واسه شوهرت نرفته ،

هر وقت واسه شوهرت میره که تاریخ رسیدگی مشخص بشه

اونوقت هم برای شما پیام میاد و هم برای اون که فلان روز بیاین شورا

نهایتا تا یک هفته آینده میاد برای جفتتون

نخیر هنوز واسه شوهرت نرفته ، هر وقت واسه شوهرت میره که تاریخ رسیدگی مشخص بشه اونوقت هم برای شما پی ...

ن اصولا این مواقع میره چون اسم هردو هست برا جفت میره

در پناه توام خدای مهربونم🥰💜                             🤰💜
نخیر هنوز واسه شوهرت نرفته ، هر وقت واسه شوهرت میره که تاریخ رسیدگی مشخص بشه اونوقت هم برای شما پی ...

سلام..من منزل پدرم هستم..اگر همسرم دادخواست طلاق بده سریع برام تو سامانه ثنا میاد؟چه جوریه؟حکم تمکین بده چی؟

چقد طول میکشه؟