2777
2789
عنوان

ثبت نام پیش دبستانی

160 بازدید | 24 پست

سلام خانوما هر کی هر موقع این تاپیک دید جواب بده لطفا میشه مراحلشو یه توضیح برام بدید؟میدونم هنوز ثبت نام مدارس شروع نشده میشه  هر اطلاعی دارید یه توضیحی بدید بی زحمت.و اینکه برای سنجش چیا با خودم ببرم 

سنجش که الان نیس

سالیه که میخواد بره کلاس اول

یه قطعه عکس و شناسنامه خودتو بچت و شوهرت و کپیاشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا مدرسه ثبت نام کردیم البته برای اول 

من رفتم گفتن خرداد بیا پس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

سنجش در طول سال بهمون گفتن آلن لازم نیست 

شناسنامه ی والدین وبچه وکپی شناسنامه عکس 

کارت واکسیناسیون 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
نه پیش دبستانیم باید بره سنجش

نه عزیزم

یه سنجش دارن فقط برای کلاس اول

وقتی هم بری سنجش میگن همون بدو کلاس اول بیارش چون ممکنه الان ببری،امتیازش کم بشه

نه ثبت نام کردم ..گفت زود شروع شده امسال ..شما آخر اردبیبهشت برو حتما 

دولتی؟

آره

دولتی چقد پول دادید؟

مدرسه پسرم هییت امناییه بنظرتون شهریه اش چطوره

بعد یه سوال میدونی  کلاس اول هم دفتر شطرنجی نیازه یا نه؟

اشکال ندارد تا آخر خرداد وقت داری 

عزیزم ایشون بچش تازه میخواد بره پیش دبستانی

امسال سنجش نداره