سلام ببخشید یکی بهم گفته میتونه با فکر کردن به من مشکلم رو حل کنه.اصلا هیچ ایده ای ندارم ولی چون رودروایسی دارم نتونستم بیشتر ازش بپرسم.بنظر شما راسته؟که شب تو یه تایم مشخص هردو نفر بهم فکر کنن و به مشکل فک کنی و از خدا بخوای اگر اون نفر خیرت رو میخواد بتونه حلش کنه و...؟؟؟
قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹
پرواز روح واقعیه ولی هرکسی نمیتونه باید درجه معنویت بالا باشه
https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t. 💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
مشکلی که برای حلش به غیر خدا متوسل بشی هیچوقت حل نمیشه،اینایی که میگن ساعت ۱۱ چشاتو ببند و به هیچی فکر نکن مشکلت حل میشه و فلان،از عرفان حلقه استفاده میکنن که اگرم مشکل حل بشه مطمئن باش از طریق اجنه و شیاطین حل شده که آخر و عاقبت خوبی نداره
خوب این جن ها که اومدن کمک و خوبی کنن مشکل بعدش چیه؟
این اجنه زندگی و روح و روان طرف رو به تصرف خودشون در میارن،اینطور نیست که کارشو راه بندازن و برن به سلامت، خدا هیچ کجا نگفته مشکلی داشتید از اجنه کمک بگیرید ، بهتره فقط از خدا بخوایم اگر مصلحت بود درست میشه انشالله
میگه جن نیست و پرواز روحه..ممنون ک جواب دادی بنظرت راست میگه یا نه؟
بر فرض که پرواز روحه که مطمئنم نیست،روح نمیتونه به ۲ سال گذشته برگرده،فقط میتونه به وقایعی که تو اون لحظه اتفاق می افته آگاهی پیدا کنه،اینم کار هر کسی نیست.
میگه جن نیست و پرواز روحه..ممنون ک جواب دادی بنظرت راست میگه یا نه؟
در مورد عرفان حلقه سرچ کن،و خیلی فرقه های نوظهور دیگه،به اسم پرواز روح و انرژی درمانی و.... یه سری آدم ساده رو جذب میکنن و هزارتا مشکل براشون پیش میارن هیچکدوم آخروعاقبت ندارن سعی کن فقط به خدا توکل کنی