2777
2789

سلام ، بله خیلی زیاد

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

بله عزیزم خواب هشداری از طرف خداونده من و مامانم تقریبا همیشه هر وقت اتفاق بدی میخواد برامون بیافته قبلش خواب می بینم که امادگی داشته باشیم و با صدقه رفعش کنیم این از رحمت خدا به بنده هاشه.من متاهلم و تقریبا یه سال از زندگیم گذشته بود دوستم برام خواب دید دوباره عروس شدم و میخوام ازدواج کنم و خیلی خوشحالم تو‌خواب و میخندم بهم خوابو گفت من دیوونه هم فکر کردم تعبیزش خوبه حالا نگو این خواب جزو خواباییه که انقد تعبیرش بده باید قربونی کنی منم به خیال اینکه خوبه حتا صدقه هم ندادم و بعد اون خواب مصیبت و رنج و بلا و غم دو سال و نیم گریبانمو گرفت تا اینکه اتفاقی تعبیز خواب دوستمو فهمیدم و شروع کردم براش صدقه دادن تا شکر خدا اوضاع خیلی بهتر شده.یه کمی هم تعبیر بلدم مثلا تعبیر گوشواره از گوش کشیدن و شکستن النگو و حمله کردن گرگ یعنی طلاق

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیر ترب و کاهو و تره و چیز ترش خوردن هم غمه.تعبیر برف تو تابستون غمه تعبیر سیل اومدن بده.تعبیر حیوانات وحشی شیر گرگ مار گربه پلنگ بده.تعبیر حامله شدن هم خیلی بده.تعبیر زیارت رفتن وضو گرفتن نماز خوندن حج رفتن اینا خوبه.اینا رو خودم تجربه کردم

بله عزیزم خواب هشداری از طرف خداونده من و مامانم تقریبا همیشه هر وقت اتفاق بدی میخواد برامون بیافته ...

واییی اره ودقیقا اینا از کجا میدونی

چون منم پنج ساله دارم تعبیر خواب میخونم

تعبیر ترب و کاهو و تره و چیز ترش خوردن هم غمه.تعبیر برف تو تابستون غمه تعبیر سیل اومدن بده.تعبیر حیو ...

من روز عرفه خواب دیدم همسر سابقم  از دیدنم خیلی خوشحاله اصرار میکنه سوار ماشینش بشم  منم میشم و بچه نوزاد که پسر بود با خوشحالی نشونم میده میگه این بچه منه و من تو خواب اصلا حس بدی نداشتنم  

واییی اره ودقیقا اینا از کجا میدونی چون منم پنج ساله دارم تعبیر خواب میخونم

تعبیرها رو‌میگی از کجا میدونم؟همه رو تجربه کردیم من و مامانم.مادربزرگ مامانم میگفت ما از یه خانواده ای هستیم که با خواب بهمون هشدار میدن اسم خانواده رو گفت یه اسم خاصی داشت یعنی یه قوم خاص یه چیزی شبیه سادات مثلا.

من روز عرفه خواب دیدم همسر سابقم  از دیدنم خیلی خوشحاله اصرار میکنه سوار ماشینش بشم  منم م ...

خواب بعد از اذان صبح معمولا تعبیزی نداره خوابی که سر شب تا اذان صبح ببینید تعبیر داره.اگرم خوابی دیدی که در طول روز بهش فکر میکردی اونم تعبیری نداره.در حال جنابت و‌ حیض خواب تعبیری نداره.اگر خوابت این شرایط رو نداشت فکر کنم میخواد نعمت یا خبر خوبی بهت برسه.من خواب دیدم تو بالکن خونم یه عالمه مرغ و غاز و اردک هست با چندتا تخم شکسته یه دفعه یکی از ادرک ها برام تخم میذاره منم تخمشو برمیدارم یه تخم سفید بزرگ سالم بود.به نظرت تعبیرش چیه؟به محض بیدار شدن فهمیدم من باردارم با اینکه قصد نداشتیم و اقدامم نکرده بودیم البته شوهرم یه طرفه بی اطلاع من اقدام کرده بود.بعضیام میگن وقتی از خواب بیدار میشی خودت می فهمی خوابت تعبیرش چیه برا همین میگم تعبیر خواب کفشم طلاق نیست اما نمیدونم چیه

خواب بعد از اذان صبح معمولا تعبیزی نداره خوابی که سر شب تا اذان صبح ببینید تعبیر داره.اگرم خوابی دید ...

کلا بینش شما خیلی قویه و به دلتون برات میشه و خیلی جالبه برام  (شما آدم مذهبی و با ایمان هستین؟؟؟ تله پاتی تون قویه؟؟

کفش برای مجردا ازدواج و هم به معنا جایگاه محکم وقوی

کلا بینش شما خیلی قویه و به دلتون برات میشه و خیلی جالبه برام  (شما آدم مذهبی و با ایمان هستین؟ ...

بینش و تله پاتی اینا رو نمیدونم اما خیلی چیزا خیلی وقتا بهم الهام میشه به قول قدیمی ها به دلم می افته خیلی پیش اومده حالا حوصله میخواد تعریف کنم اما به نظرم این برای همه هست برای بعضیا کمتر برای بعضیا بیشتر.من یه کمی مذهبیم.

بینش و تله پاتی اینا رو نمیدونم اما خیلی چیزا خیلی وقتا بهم الهام میشه به قول قدیمی ها به دلم می افت ...

خب دقیقا به بعضی خیلی الهام میشه و به بعضی ها نه منم قبلا کمی اینطوری بودم 

تجربه خودمم از حل مشکلات عظیم بگم شاید به دردت خورد تو مشکلات از همه همه بنده های خدا قطع امید کن قکر کن هیچ کس جز خدا نمیتونه مشکلت زو حل کنه این چندتا کارو انجام بده تزک گناه صلوات استغفار صدقه قربانی هزینه اش زیاده خروس قربونی کن بده نیازمندها سراغ دعانویس هم نرو که کارت بدتر میشه

دعا هات هم زود مستجاب میشه؟

بعد از خیلی دعا کردن بله تا حالا خدا بیشتر وقتا خواسته هامو داده اما خیلی باید براش دعا کنم تا اجابت شه