2777
2789

دوستان میخواستم ی چیزی رو باهاتون در میون بگذارم.من خیلی اهل فا.ل گرفتن بودم ولی بیشتر به عنوان سرگرمی.

چند روز پیش ی تاپیکی دیدم که از موانع مستجاب شدن دعاهامون کفته بودن.یکی از خانمها نوشته بود تو قران اومده که خدا گفته به عزت و جلالم سوگند که قطع میکنم امید بنده ای رو که امید به غیر از من بسته...

تازه اوتجا بود که فهمیدم چرا اینقدر گناه زیاد شده...چون ما حواسمون به همه هست به جز اون بالایی 

درسته طلسم و ... وجود داره ولی تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته چه برسع به فروپاشی ی زندگی...

به خودش توکل کنیم🙃❤️

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت برا ازدواج و بخت گشایی هم نبایدد دعا گرفت ؟؟؟واقعا بخت کسیو میبندن درسته؟؟؟

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
میخای بدونی بدبختیا از کجاس؟؟؟از غیبت دقت کنی میبینی کسی ک بیشتر از همه غیبت میکنه بدبخت تره 

فقط غیبت که نیس ولی خب بالاخره اونم ی گناهه

به نظرت برا ازدواج و بخت گشایی هم نبایدد دعا گرفت ؟؟؟واقعا بخت کسیو میبندن درسته؟؟؟

به نظر من بهتره خودمون چله برداریم 

چله هایی که برای ازدواج هست 

فقط غیبت که نیس ولی خب بالاخره اونم ی گناهه

من مادرشوعرمو میبینم همش در حال غیبته هر روز پسراش و دختراش کارای وحشتناک میکنن ک واقعا مغز آدم نمیمونه مثلا برادرشوهر ۱۹سالم میخاد یه زن ۴۵ ساله بگیزه با سه تا بچه یه مدت خونه کسی نرفت غیبت نکرد یهو همه زندگیش رو روال رفت بعد ک شروع کرد باز چون خونه اینو اون رفت باز بدتر از قبل شد 

من مادرشوعرمو میبینم همش در حال غیبته هر روز پسراش و دختراش کارای وحشتناک میکنن ک واقعا مغز آدم نمیم ...

اره واقعا غیبت گناه بزرگیه ...

وقتی درمورد دیگران صحبت میکنن ویژگی ها منفی اونارو میگن؟

اره واقعا غیبت گناه بزرگیه ... وقتی درمورد دیگران صحبت میکنن ویژگی ها منفی اونارو میگن؟

بله یه مدت کلا تو دلت بد بگو ولی حتی نگو فلانی و دیدی چ لباس قشنگی خریده حتی اینام نگو ببین چقدر تغییر میکنه

بله یه مدت کلا تو دلت بد بگو ولی حتی نگو فلانی و دیدی چ لباس قشنگی خریده حتی اینام نگو ببین چقدر تغی ...

اگه منفی میگه ی جور جذب هم هست 

چون هی درموردش صحبت میکنن

اره گلم دقیقا تازه اگ غیبت نکنی میدونی کسی پشتت حرف بزنه خدا ی بلایی سرش میاره؟؟?

خدا کمکمون کنه در مورد کسی حرف نزتیم 

ولی خودمونیم خیلی سخته🤣

سخت بود برام ولی گذاشتم کنار هر کی خوشی کنه خوشحال میشم چیزی بخره میگم مبارکه تازه بعد اینا زندگی خو ...

چه خوب.برای منم دعا کن قشنگم.حاجت بزرگی تو دلم دارم❤️