2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس و بارداری

840 بازدید | 13 پست

من یائسگی زودرس دارم پریودام اکی بود تا اینکه تصمیم به بارداری گرفتم از اون موقع همه چی بهم ریخته هی بدتر و بدتر شد

برا iuiرفتم فقط یه فولیکول داشتم

سیکل آی وی اف شروع کردم با کلیییییی آمپول ۲تا قولی که اونم رشد نکرد

پریودام تازه درست شده تا حدودی این دوره رفتم ۴تا فولی داشتم کمترین ۶ بیشترین ۸ که با شبی ۳تا لتروزول و ۲تا سینال اف بزرگترینش روز ۱۱ سیکل شد ۱۱.۵ و کوچکترین ۸.۵

دکتر گفت دیگه امیدی نیست بیخود دارو ندیم بهت

😔😔😔

کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر مگه خداست عزیزم دکترتو عوض کن برو مرکز ناباروری کنارشم طب مکمل و حتما امید و توکل به خدا .

زیاد رفتم این دیگه آخرین دکتر بود که رفتم همه همین حرفو زدن گفتن تخمک اهدایی

وای عزیزم چقدر زود آخه…

من مامانم یائسگی زود داشت ولی تو سن ۴۵ سالگی 

منم از ترس اینکه زود یائسه بشم تا ازدواج کردم سریع گذاشتم بچه دار بشم با اینکه شوهرم دوست داشت چند سالی از ازدواجمون بگذره 

اون موقع ۳۰ سالم بود

که خدارو شکر یه پسر ۵ ساله دارم

الانم ۳۶ سالمه باردارم سر دومی

برات دعا میکنم عزیزم ولی حتما برو زیر نظر یه دکتر دیگه که تخصصش ناباروری باشه

دختر عمه منم کلا ازش نا امید بودن ولی الان بارداره هم سنه منه و ۷ ماهشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
عزیزدلم همش از استرسه و اصلا یائسگی زود رس وجود نداره اگه از من میشنوی پیش فلور تاجیک پرونده باز کن ...

موافقم اخه یهو چی شده همه تو سن پایین دارن یائسه میشن. به نظرم چیزی که تو اطرافیانم دیدم رحم ها بسیار سرد شده و اگه یکم به تغذیه رسیدگی کنن پریود به حالت قبل برمیگرده چند نفر تو دوستام و فامیل سراغ دارم دکتر گفته بود یائسگی زودرس. رحمشونو که گرم کردن همچنان  تخمک گذاری دارن و پریود منظم.

الهی به امید خودت...  
عزیزدلم همش از استرسه و اصلا یائسگی زود رس وجود نداره اگه از من میشنوی پیش فلور تاجیک پرونده باز کن ...

حس میکنم پیجش زیادی تبلیغاتی روندشم خیلی کنده اصلاح سبک اگه میدونستم همون ۴سال پیش این کارو میکردم الان دیگه سنم گذشته برا اینهمه تایم گذاشتن😔😔

حس میکنم پیجش زیادی تبلیغاتی روندشم خیلی کنده اصلاح سبک اگه میدونستم همون ۴سال پیش این کارو میکردم ا ...

نه گلی خیلی ها نتیجه گرفتن اینهمه راه رو رفتی چرا این رو هم نمیری اصلاح سبک از سه ماه تا یه ساله انقدر ناامید نباش و این راه رو هم برو

اصلا داروهای هورمونی بیشتر بدن رو مقاوم میکنه

دلم روشنه که خیلی زود باردار میشی