2777
2789
عنوان

میخام برم عروسی دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 50 پست

اصولا شال باید با کفش و کیف و شلوار ست باشه ..مانتو باید مخالف باشه که تو چشم‌باشه..من تیپم اینجوریه خیلی شیک‌میشه

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
کفش اسپورت دارم فقط

اسپورت منظورت ورزشی هست؟! کفش های معمولی زنانه هم خوبه. ولی کفش اسپرت هم برای عروسی خوب نیست! به نظرم یه جفت کفش بخر دیگه 

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که گفتی هیچکدوم مجلسی نیست  ترجیحم اینه برای عروسی شلوار راسته بپوشی با مانتوت لطفا بگ و ...

خوب شما مانتو مجلسیتون چجوریع 

آخه ما معمولا کت می‌پوشیم یا مانتو ک حالت مجلسی داره خودم چون تیپ اسپورت میپسندم میخام کت بپوشم 

دقیقا منم رفتم عروسی دوست شوهرم غریبه بودم با بچم نشستیم و فقط خوش آمد گفتن و رفتن

مانتو کتی کوتاه با شلوار راسته ۹۰ قد و کفش پاشنه ۳ سانتی پوشیدم موهامم اتو کردم با شال نشستم.خیلییییم خوش گذشت بهم نه استرسی نه هیچی

خوب من کفش ندارم خواهر من 😐 بخاطر همین میگم خوب

میشه قرض کنی؟

میدونم کلامم حقه ولی عاجزانه تمنا دارم لایک نکنید 😪👐کاربر از سال ۹۶ اما تعلیق به تعداد بالای ده بار ،نی نی یار تعیلق نکن باور کن من کاری نکردم🚶🏻‍♀️
یہ پیرھن بلند زیرش بپوش اونجا مانتوتو دربیار دیگہ

زیری دارم رنگش سفیده میخام اونجا در آورم مانتو رو فقط نمی دونم با شلوار و کفش اسپورت و شومیز باشم یا همون رسمی و شلوار پارچه ای و کفش پاشنه بلند سنم زیاد نیست بخاطر همون میگم ک موندم خودم

خوب شما مانتو مجلسیتون چجوریع  آخه ما معمولا کت می‌پوشیم یا مانتو ک حالت مجلسی داره خودم چون ت ...

عزیزم بحث منو شما جداست من کلا تیپم فرق داره هیچوقت لش پوش نبودم نیمه اسپرتم 

مانتو مجلسی برای هرکس یه معنا داره بستگی به سن داره

سعی کن کفش قرض کنی یا یه قیمت مناسب تهیه‌کنی چون بعضی وقتا لازمه

میدونم کلامم حقه ولی عاجزانه تمنا دارم لایک نکنید 😪👐کاربر از سال ۹۶ اما تعلیق به تعداد بالای ده بار ،نی نی یار تعیلق نکن باور کن من کاری نکردم🚶🏻‍♀️

منم عروسی غریبه رفتم با کت و شلوار  و شال و کفش پاشنه سه سانتی و یک آرایش ملایم و شیک نشستم فقط اومدن بهم خوشامد گفتند و به خدمه  سفارش کردند میز جلوم را مرتب شارژ کنه .... اما عروسی فامیل و دوست فرق داره 

زیری دارم رنگش سفیده میخام اونجا در آورم مانتو رو فقط نمی دونم با شلوار و کفش اسپورت و شومیز باشم یا ...

برو یہ کفش بگیر ۔ بلاخرہ باید یہ مجلسی داشتہ باشی تو کمدت

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
منم عروسی غریبه رفتم با کت و شلوار  و شال و کفش پاشنه سه سانتی و یک آرایش ملایم و شیک نشستم فقط ...

افرین دقیقا منم همینو میگم واقعا همه خانوما از خونه تا مجلس لااقل با مانتو نمیان ک میگن برای مجلس خوب نیست آخه غریبست من ک نمی تونم لباس مجلسی بپوشم حتی فامیل دورمون هم نیست دوست شوهرمه

مانتو مناسب عروسی نیست اصلا مجلسی نیست اگر میتونی بک لباس مجلسی تر بپوش 

فامیلمون نیست دوست سوهرمه نمیخام لباس مجلسی بپوشم چون این شهری ک من هستم همه همینجورین تو عروسی اقوام نزدیک فقط لباس مجلسی میپوشید