2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی فکره😫😒

772 بازدید | 61 پست

بیاین‌شما قضاوت کنین کارش درسته یا نه؟

چند ماه پیش رفتیم فرش بگیریم کل پولشو داشتیم ولی آقا پاشو کرد تو یه کفش که قسطی بیاریم آدم نباید یه جا پول بده خودشو صفر کنه و... منم گفتم باشه قسطی آوردیم به یه ماه نکشید رفت با اون پول گوشی خرید و قرض داد به داداشش هیچی از اون پول نموند دیگه

۱۲ میلیون پول باباش دستش بود اونم قرض داد به یکی داداش دیگش دوتومنم خودش عیدی اینور اونور خرج کرد گفت بعد میزارم روش 

حقوق دادن بازم کل حقوقو قرض داد به داداشش(این داداشش داره خونه میخره گفت میخوام چکام پاس بشه خونه خودم که فروش رفت پولتون میدم)

من دوتومن پول داشتم تو حسابم گذاشته بودم برای دکتر و سونو هام و داروهام مجبور شدم الان که صفریم‌برم ۱۴۰۰ واریز کنم واسه پول قسط 

دار و ندارمو۶۰۰ تومنه

الان گیر یه تومنم بدهکار عمم هستم آقا میگه ندارم صبر کن 

عمم هم میخواد خونشو قولنامه کنه پول نیاز داره میدونم‌روش نمیشه بگه 

یکی نیست بگه آخه مرد واجبه که تو خودتو صفر صفرررر کنی بخاطر چی؟؟

الان مامانم زنگ زد گفت پول عمتو زدین گفت فردا پس فردا میزنیم الان نداریم گفت والا روزی که رفتین فرش بخرین شوهرت گفت ۲۰ میلیون میزارم تو کارتم باشه که هم کارتم خالی نشه هم قسط فرش بدم الان ۵ میلیون باید سود بدین ماه به ماهم قسط بدین یه تومنم ندارین تو کارتتون😒😒

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

همون اولشوخوندم حالم بد شد 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد سر در نیاوردم ک چیشد ولی چشم بازارو کور کردی با شوهر کردنت

کارتش باید دست خودت باشه ازین ب بعد خودت خرجا رو کنترل کن شوهرت بی عقله

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

چه اعصاب خورد کن😕

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
من زیاد سر در نیاوردم ک چیشد ولی چشم بازارو کور کردی با شوهر کردنت کارتش باید دست خودت باشه ازین ب ...

دقیقا بی عقله نه بی فکر

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

برادرشوهرم اینشکلیه خانمش همش میندازدش تو خرج میگه اگه خودش گرفتار نباشه همش پولاشو به باد میده

راست میگه وقتی قسط نداره مدام کارای بیخود میکنه 

بنده خدا جاریم

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

بی فکری شوهرت خیلی بده وقتی شوهرت اینجوریه تو خودت سفت باش میگن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامست وقتی خودتون پول ندارین برای چی بایدبه دیگران کمک کنین توبه عنوان شریک زندگی وظیفته جلوی این عمل روبگیری اگه اون نمیتونه به داداشش بگه پولشوپس بده توبروخونشون یا یه جوری بهشون بگو ماخودمون بدبختم نمیتونیم پولمون دست کسی باشه وخودمون نداشته باشیم وپول روازشون بگیر

من زیاد سر در نیاوردم ک چیشد ولی چشم بازارو کور کردی با شوهر کردنت کارتش باید دست خودت باشه ازین ب ...

کسی ک بی عقله کارت دست زن نمیده😒

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖

آروم باش گلم خیای سخته وی آروم باش حامله ای شما انقدر استرس به خورو بچه نده ول کن مسایله پولی رو بزار خودش حل کنه تامتوجه شه مردا دوست دارن تو پول فقط وفقط اختیار دسته خودشون باشه گرچه وقتی اوقات واقعا کاراشون حداقل توذهنه ما اشتباهه ولی ولش کن خودش حل کنه ان شاءالله که برات کم نزاره ولی بدون باجوش زدنه توچیزی حل نمیشه