2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی فکره😫😒

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 61 پست
بگو حالا برو بگو پول بدن بدهکاریم. 

چند بار گفتم بگو داداشت پولو پس بده من حاملم پول نداریم میخوام‌برم دکتر و... میگفت خدا بزرگه پول پیدا میشه زشته بگم‌پول بده 

چطور واسه اون که ۲۰ سال از شوهرم بزرگته عار نبود پول بخواد ازش؟

حالا بگو شوهرم اومد خونه جیکار کنم؟چی بگم؟خیلی اعصابم خورده

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نزار بره خرج کسی کنه توام میبینی اینجوری میکنه بگو خواهر مامانم قرض گرفتن بزن به کارت اونا که حد ...

عزیزم خب دارم میگم من اصلا اطلاعی نداشتم پول قرض داده به داداشش تا که دیدم قسطاشو پرداخت نکرده ازش پرسیدم گفت دادم به اون اصلا به من نمیگه من چی میتونم بگم وقتی کلر خودشو میکنه؟الکی فقط دعوا میگیریم باهم

حالا شما بگین وقتی اومد خونه چی بگم چی کار کنم؟خیلی اعصابم خورده از دستش یه تومن پول نزاشته واسمون

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
من بودم‌به داداشش میگفتم این پول قسطا رو نداده ولی خودمو میزدم به اون در که یعنی من نمیدونم داده به ...

عزیزم‌ من انقدر با برادر شوهرم راحت نیستم که حتی شمارشم ندارم 

بعدم اونا میدونن که من اطلاع دارم چیزی بگم به گوش شوهرم برسه بد میشه خیلی 

والا خودشون باید بدونن که شوهرم الان تو خرجه من باردارم خودشم آه در بساط نداره 

حالا شما بگین اومدخونه من چ رفتاری داشته باشم باهاش

عزیزم خب دارم میگم من اصلا اطلاعی نداشتم پول قرض داده به داداشش تا که دیدم قسطاشو پرداخت نکرده ازش پ ...

بنظرم یه خرج دیگه درست کن بیشتر بهش فشار بیاد مجبور شه بره پولشو بگیره

بگو مردم ۹ ماه بارداری پول پس انداز میکنن برا بچه و ...

تو حتی پول دکتر رفتن منو هم نزاشتی این چکاپا خیلی مهمه هرکدوم انجام نشه ظلم به بچه ست و...کلا یکم از مسئولیتایی که برا تو و بچه داره بگو...

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
چند بار گفتم بگو داداشت پولو پس بده من حاملم پول نداریم میخوام‌برم دکتر و... میگفت خدا بزرگه پول پید ...

ببین اگ ادم ساده ایه آیه ی صم بکم سرچ کن بخون بعدباهاش حرف بزن دهنش  روت بسته میشه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بنظرم یه خرج دیگه درست کن بیشتر بهش فشار بیاد مجبور شه بره پولشو بگیره بگو مردم ۹ ماه بارداری پول پ ...

اون داداش بیشعورترازخودش باید ب فکر باشه ک این زن  بارداره پولشون رو من نگیرم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بنظرم یه خرج دیگه درست کن بیشتر بهش فشار بیاد مجبور شه بره پولشو بگیره بگو مردم ۹ ماه بارداری پول پ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

خیلی از دستش شاکیم مخصوصا امروز که پول نیاز داشتم و یه تومن تو کارتموم نبود همه رو داده داداشش

همون داداشش باید بدونه ما الان کلی خرج داریم و انقدر پول نداریم بهش بدیم نمیدونم با چه فکری پول ازش گرفته 

ببین اگ ادم ساده ایه ایه ی صم بکم سرچ کن بخون بعدباهاش حرف بزن دهن  روت بسته میشه

در قبال داداشاش خیلی سادست و در برابر من نه🤣

البته اونا پولشو نمیخورن پس میدن بهش ولی من میگم در صورتی پول قرض بگیرن که اون پول پس انداز باشه نه پول قسط ووام و دکتر زن حاملش..

اون داداش بیشعورترازخودش باید ب فکر باشه ک این زن  بارداره پولشون رو من نگیرم

همینو بگو بخدا این داداشش خیلی خوب بود از این انتظار نداشتم واقعا با اینکه چند بار شوهرم یه تومن یه تومن از همین داداشش قرض گرفته سریع هم داده اون باید بدونه که شوهرم پول نداره همه ی حقوق ما شده قسط بخدا حالا همه قسطامون جریمه میخوره الکی بخاطر داداش آقا باید کلی جریمه بدیم

اون داداش بیشعورترازخودش باید ب فکر باشه ک این زن  بارداره پولشون رو من نگیرم

داداشش بی انصاف و خودخواهه

البته خود شوهرش باعث شده باهاش انقد راحت بشن که هی پول قرض بگیرن همچین موقعیتی وگرنه اگه ادم برا خودش ارزش قائل بشه بقیه هم برا خودش و شرایطش ارزش قائل میشن و درکش میکنن اگه فدایی بقیه باشی بقیه هم ازت سواستفاده میکنن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
در قبال داداشاش خیلی سادست و در برابر من نه🤣 البته اونا پولشو نمیخورن پس میدن بهش ولی من میگم در ص ...

خودتو اذیت نکن برا کوچولوت خوب نیست منم تو اقدامم دعا کن منم این ماه باردارشم ♥

داداشش بی انصاف و خودخواهه البته خود شوهرش باعث شده باهاش انقد راحت بشن که هی پول قرض بگیرن همچین م ...

دقیقا شوهر من همون فداییه 

خدا نکنه داداشاش ازش چیزی بخوان از زیر سنگ هم که شده پیدا میکنه واسشون

نمیگم اونا بدن اونا هم خیلی به درد شوهرم خوردن ولی یه جاهایی باید فکر بکنن شوهر من جایی بدهکار باشه بببینه اون تو خرجه سریع پولو جور میکنه میده بهش میگه نیازش میشه ولی اونا میبینن ما کلی خرج داریم الان من باردارم کلی دکتر خرج دارم اما پول ازش قرض میگیرن 

خودتو اذیت نکن برا کوچولوت خوب نیست منم تو اقدامم دعا کن منم این ماه باردارشم ♥

والا عزیزم مگه میشه اذیت نکرد با این کارای شوهرم میترسم والا بخواد مهمون بیاد خونم هزارتومن پول ندارم میترسم مریض شم پول ندارم میترسم حتی برم دکترم چون پول ندارم اونم گفته تا فردا پس فردا پس میده خدا کنه بده تا از این فکر و خیال در بیام با اینکارای شوهرم احساس میکنم دارم ازش دور و دورتر میشم

ان شاءالله خدا به شما هم یه نی نی خوشگل و خوش قدم بده عزیزم ♥️

والا عزیزم مگه میشه اذیت نکرد با این کارای شوهرم میترسم والا بخواد مهمون بیاد خونم هزارتومن پول ندار ...

همه چیز درست میشه ان شا الله شوهرت سرعقل میاد انقدرخودتو اذیت نکن♡♡♡♡♡♡♡♡