molannnnn مدیر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 524 عنوان برا کسی پیش اومده؟(قبل از بارداری) | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست خانوما من اقدام ب بارداری کردم دوروز ب پریم هست لکه بینی قهوه ای خیلی کم داشتم و فعلا تموم شده ، بیبی چک هم زدم حاله اومده یعنی باردارم؟؟ 1402/02/17 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5975 دکتر چند تا آمپول پروژسترون برام نوشت هرشب یکی میزدم تا چهار پنج شب آمپول واسه خونه منفی هم داد چون ... دکترت خیلی بد بوده خاک تو سرش..ایشالا این دفعه قلبش تشکیل بشه معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
molannnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 524 دکترت خیلی بد بوده خاک تو سرش..ایشالا این دفعه قلبش تشکیل بشه این دفعه دکترمو عوض کردم انشاءالله دیگه برام پیش نیاد، راستی مگه میشه قلب سه ماه طول بکشه ک تشکیل بشه شما همچین موردی رو دیدین؟؟
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5975 این دفعه دکترمو عوض کردم انشاءالله دیگه برام پیش نیاد، راستی مگه میشه قلب سه ماه طول بکشه ک تشکیل بش ... تا دلت بخواد دیدم این جنین ها مغرشون بیشر رشد میکنه معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
molannnnn مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 524 تا دلت بخواد دیدم این جنین ها مغرشون بیشر رشد میکنه وااااای😔 سر این یکی دیگه ریسک نمیکنم تجربه شده برام خدا کمکم کنه انشاءالله
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5975 وااااای😔 سر این یکی دیگه ریسک نمیکنم تجربه شده برام خدا کمکم کنه انشاءالله ایشالا عزیزم❤ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
topoljoonm عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 851 ممنونم عزیزم، اره دفعه قبل جوگیر شدم ب همه گفتم پشیمونم شدم من مادرم و مادرشوهرم تا ۵ماهگی نزاشتن به کسی بگم و گفتن بزار بچه همه ازمایشاش خوب باشه بعد بگو . شماهم نگو عزیزم