2777
2789
عزیزممم من خانوادم مشکلی ندارن مشکل اینجاس پولش نیس😂 حالا خدا بزرگه  گفتم یه ۲۰ تومن وام بگ ...

50تومان وام بگیر   میشه انشالله .

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

50تومان وام بگیر   میشه انشالله .

اره میشه 

حتی میگم اقساطشو خودم میدم چون ناخن کارم

ولی سپرده ندارم توی بانک

من درباره تو با کسی صحبت نکردم..اما تو از چشمانم سرازیر میشوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشته هزینه جراحی بینی توسط دکتر آصفی حدوداً بین 50 تا 60 میلیون تومان هست. واقعا زیاده برا من  ...

اون موقع که من میخاستم عمل کنم گفت چهل تومن الان حتما زیادترش کرده جهرمبا هزینه پایین عمل میکنن مث اینکه قیمتاشونم مناسبه از ۱۶ تا بیست

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اون موقع که من میخاستم عمل کنم گفت چهل تومن الان حتما زیادترش کرده جهرمبا هزینه پایین عمل میکنن مث ا ...

دکتر خوب میخوام .  تا 45 تومان .  ب نظرت کبود خانی چ طوره؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

شماره چیزی نداری بهم بدی؟ پرداخت اقساط قبول میکنه؟

فک نکنم قبول کنه بزن تو گوگل تا هم پیجش بیاد هم شمارش زنگ بزنی جواب نمیدن باید یا حضوری بری یا دایرکت بدی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
دکتر خوب میخوام .  تا 45 تومان .  ب نظرت کبود خانی چ طوره؟

دکتراش خوبن جهرم و اینکه من اسم کبود خانی نشنیدم شاهمرادی هم هست که خیلی گرونه

اون موقع که من میخاستم عمل کنم گفت چهل تومن الان حتما زیادترش کرده جهرمبا هزینه پایین عمل میکنن مث ا ...

حتما خوب عمل نمیکنن

حتما خوب عمل نمیکنن

کارشون خوبه یه دختر تو دانشگاهمون پیش اون عمل کرده هم متقارنه هم مدلش خوبه هم قیمتش مناسبه 

کارشون خوبه یه دختر تو دانشگاهمون پیش اون عمل کرده هم متقارنه هم مدلش خوبه هم قیمتش مناسبه 

جدی میگی

نمیدونی اسمش دکترش چیه؟

جدی میگی نمیدونی اسمش دکترش چیه؟

چرا صبر کن چک کنم تو پیامامون گفته

لطف میکنی عزیزم قیمتشم اگر بگی ممنونت میشم

مهر آور فک کنم با ۱۶ تومن عمل کرده بزن تو اینستا اسمشو میاره بالا پیجشو احتمالا بعد کاراشو نگا کن