2777
2789
من فعلا شاپرک رفتم دستگاه کندلا سری شخصی هم داره خوبه به نظرم ولی برای قطعی نظر دادن زوده ولی دربا ...

چقدر میگیره جلسه ای؟ دستگاهش اصله؟  من شنیدم کندلا خوبه ولی اصل و قلابیشو نمیشه تشخیص داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر میگیره جلسه ای؟ دستگاهش اصله؟  من شنیدم کندلا خوبه ولی اصل و قلابیشو نمیشه تشخیص داد

من ساق پا و زیربغل میرم جلسه ای ۴۲۰ میدم

و بعدش اگر شات ها بیشتر شد یکمی بالا و پایین میشه

مثلا دفعه ی اول ۵۰۰ شد کامل یعنی ۸۰ تومان اضافه دادم بازم

اصل و فیک بودنش رو راستش نمیدونم ولی تاثیرگذار بود همین دو جلسه که رفتم واقعا خوب بود

ولی خب کندلا سوزش زیادی داره من بی حسی نمیزنم برای همین خیلی میسوزه

سری شخصی هم ۵۰ هزار تومان هست که همون جلسه اول میتونی بخری و هردفعه ی ببری و بیاریش با خودت 

یدونه عینکم میدن فکر کنم ۲۰ یا ۳۰ تومن هست که اونم موقعی که دارن کار میکنن باید بزنی رو چشمات 

حالا کلا جلسه ی اول مشاوره دارن این سوال اصل و فیک بودن و مطمئن شدنت رو میتونی بپرسی از خودشون

اسم کلینیک هم شاپرک هست سرچ کنی تو گوگل میاره برات ادرس دقیق رو 

راستی هزینش به چاقی و لاغری و پراکندگی موها و ضخیم بودن و ... بستگی داره فکر کنم هرچقدر پراکندگی موهات کمتر باشه هزینش کمتر میشه.

من ساق پا و زیربغل میرم جلسه ای ۴۲۰ میدم و بعدش اگر شات ها بیشتر شد یکمی بالا و پایین میشه مثلا دف ...

الان چند جلسه شده ک میرید؟ از جایی تحقیق کردین ک این کلینیک خوبه؟ یا کسی قبلا رفتا بود ک نتیجه گرفته باشه؟

الان چند جلسه شده ک میرید؟ از جایی تحقیق کردین ک این کلینیک خوبه؟ یا کسی قبلا رفتا بود ک نتیجه گرفته ...

من فعلا دو جلسه هست که رفتم

فاصله ی هر جلسه تقریبا دو ماه هست 

من اولین بار پیجشو تو اینستاگرام دیده بودم و بعد تو سجاد خود کلینکشو دیدم چون جای خیلی بزرگ و مشخصیه و یک طبقه اختصاصی برای لیزر هست و کلا علاوه برا لیزر کارهای زیبایی برای پوست و مو ... هم انجام میدن یعنی یه جای مشخصیه برای همین اعتماد کردم و رفتم.

ولی اطرافیان ندیدم کسی رفته باشه البته خب نیست اطرافم کسی لیزر رفته باشه دیگه خودم امتحان کردم ببینم چجوریه که خب تو دو جلسه کلا نمیشه نظر کلی داد که بگم اره حتما برو عالیه یا بگم نه نرو خوب نیست ولی بازم تاثیرگذار بوده برام چون من جلسه دومم اخرای اسفند بود و الان موهای ساق پام تک و توک درومده و هنوز بقیش درنیومده و موهای زیربغلم نازک تر شده و دیر درمیاد

البته جاهای دیگه هم زیاد هست بازم میخوای بیشتر بگرد مثلا کلینیک آرتا تو استقلال هم هست فکر کنم . مشاوره هم برو پیششون و از کساییکه اونجا منتظر هستن بپرس بهتر میتونی تصمیم بگیری عزیزم

سلام عزیزم

مرکز لیزر فولیکول من با خواهرم رفتیم .اول چون خواهر رفته بود راضی بود منم رفتم. پزشک دارن تو مجموعه شون و کارهای دیگه هم انجام میدن.دستگاه هم که جدیدترین دستگاه بود.خوب بوده برای ما واقعا.تو اینستاگرام پیج دارن اگر خواستید براتون بفرستم

من واقعا از لیزری که میرم راضیم هم دستگاهش جدید و قویه و هم بهداشت کامل رعایت میکنن محیطشونم خیلی حس خوبی به ادم میده احساس راحتی میکنم تا بحال سه مرکز مختلف عوض کردم اینجارو بهتون میگم برین دعام کنین 

مطب دکتر صهبا صمدی بلوار معلم برج ابشار طبقه ۱۲ توی گوگل سرچ کنین شمارشون میاد 

من فعلا شاپرک رفتم دستگاه کندلا سری شخصی هم دارهخوبه به نظرم ولی برای قطعی نظر دادن زودهولی درباره ی ...

سلام میشه الان تجربه تونو لطفاً بگین منم میخام برم شاپرک 

من واقعا از لیزری که میرم راضیم هم دستگاهش جدید و قویه و هم بهداشت کامل رعایت میکنن محیطشونم خیلی حس ...

از تبلیغات چندش آور شما بیزارم..یک جا هم که آدم میاد اعتماد کنه نظر سنجی کنه گند میزنین......اگه اینی که میگی خوب بود حداقل تو یکی از. کامنت ها بود نه که تابلو بیای تبلیغات کنی 

من فعلا شاپرک رفتم دستگاه کندلا سری شخصی هم دارهخوبه به نظرم ولی برای قطعی نظر دادن زودهولی درباره ی ...

چطور بود؟ من قراره هفته دیگه برم. جلسات اول با دستگاه موتوس بعدش با کندلا. برا شما نتیجه داد؟