2821
2789

بستگی ب قد موهات داره

من هیدن لایت رنگ کردم موهام هم مصری طوره قدش

اصفهانم ۷۰۰ گرفت

من آبی کردم البته🥲❤️

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی ب قد موهات داره من هیدن لایت رنگ کردم موهام هم مصری طوره قدش اصفهانم ۷۰۰ گرفت من آبی کردم ا ...

اووووو چه جذاب

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بستگی ب قد موهات داره من هیدن نایت رنگ کردم موهام هم مصری طوره قدش اصفهانم ۷۰۰ گرفت من آبی کردم ا ...

مبارک باشه ابی خیلی قشنگههههه😍

موهام تقریبا ده سانت از سر شونم پایین تره خیلی بلند نیست

سلام تهران یه تومن به بالا مخصوصا موهای پرپشت وبلند همدان رو بزن توگوگل و تحقیق کن

خیلی سرچ کردم نیست قیمت

زنگ هم زدم ولی میگن اول باید بیای موهاتو ببینیم بعدش بهت مشاوره بدیم بعدش قیمتو میگیم🫤

مبارک باشه ابی خیلی قشنگههههه😍 موهام تقریبا ده سانت از سر شونم پایین تره خیلی بلند نیست

خب دگ تهش ۱تومن بشه فکر کنم

بازم برو بپرس ارایشگاهای مختلف و مواظب باش نسوزونن موهاتو

الان رنگ‌موهام رفته طوسی شده

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
اووووو چه جذاب

مرسییی

خب دگ تهش ۱تومن بشه فکر کنم بازم برو بپرس ارایشگاهای مختلف و مواظب باش نسوزونن موهاتو الان رنگ‌موه ...

ارایشگاها جواب نمیدن

خیلی زنگ زدم

میگن بیا ببینیم موهاتو، بهت مشاوره بدیم، بعدش قیمتو میگیم

باید مثلا یه ده تا ارایشگاه این مراحل رو طی کنم برای فقط یه حدود قیمت😂

ارایشگاها جواب نمیدن خیلی زنگ زدم میگن بیا ببینیم موهاتو، بهت مشاوره بدیم، بعدش قیمتو میگیم باید ...

ن ده تا نرو

بپرس از کسایی ک همونجا رنگ کردن یا برو ارایشگاهایی ک میدونی خوبن دو سه تاشو بپرس

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792