2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه چرا لاغری و ...

1427 بازدید | 71 پست

من خودم قیافه و انداممودوسدارم

اما شوهرم همش میگه چرا لاغری چرا رنگ بدنت تیره اس ..دماغت بزرگه (۹ماهه عقدیم

(من رنگ پوستم گندمی روشنه ینی دست و پا و صورتم روشنه ولی پشت و شکمم رنگش کمی تیره اس)

خیلی اقدام به چاقی کردم

عرق یونجه یه پک چاقی سفارش دادم ...قرص ب کمپلکس ..امتحان کردم اماخب ژنتیکم اینطوره لاغرم

خب مگه منو ازاول ندیده منواینطور نپسندیده میگه نه من فک میکردم چاقی اخه صورتت پره😐😐😐

ینی چی اینطورهی ناراحتم میکنه 

بنظرتون باید حرفاشو جدی بگیرم؟؟؟

ممکنه یموقع بهم خیانت کنه

همش هم منو بادخترای فامیل و زنداداشاش خواهراش مقایسه میکنه

حس میکنم چشمش دنبال بقیه اس همش 

واقعا داره ناراحتم میکنه

...✨خدایا زندگیمو به خودت گره بزنگره کور...!🙂

بگو کور بودی اومدی خاستگاری 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید زنشون می‌شید 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

هنوز عقدی و داره این حرفارو میزنه مگ خودش بی عیب و ایراده بزن با خاک یکسانش کن

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

بنظرم این موضوع  رو جدی بگیر و جدا شو.

این مرد مناسبت نیست

یکی از دوست هام همچین شوهری داره از همه نقاط بدنش ایراد میگیره و مرتب بهش خیانت میکنه

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱