2777
2789
عنوان

انفولانزای به اسم ویروس جدید

160 بازدید | 4 پست

والا اول بچم گرفت تب شدید چهل درجه که اصلا پایین نمی اومد و به رور دارو و پاشویه یه کم کنترل میشد

بعدش خودم گرفتم با بدن درد شدید دقیقا مثل بدن دردهای انفولانزا الان چهار روزه من از بدن درد دارم ناله می کنه روز دوم هم معده درد شدید که منجر به این شد کلی ببخشید بالا بیارم 

الانم التهاب شدید دارم 

تمام بدنم که درد می کنه یه طرف پشت سرم تا گردن به طرز فجیعی درد می کنه در حد مرگ 

اونقدر سرم درد می کنه کره چشمم جابه جا می کنم دلم می خواد از درد جیغ بزنم 

دبگه الان شیاف گذاشتم 

خلاصه حواستون باشه 

تو بچه ها تب شدید میده البته بچم هم می گفت بدنم درد می کنه الهی بمیرم براش

ولی خودم دارم از درد می میرم اینقدر از سرماخوردگی درد نکشیده بودم …

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

اونقدر درد زیاده حالت تهوع دارم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا ،،یه کوفتی،،،من اول دختر کوچیکم،بد دختر بزرگم، بد شوهرم،،حالا  خودم،،خیلیییی بده آه ،،خلاصی نیست در دنیا از بلا و درد و بیماری،،خدا همه روشفا بده،ماهم توش😷😷😷🤒🤒

من تو عید گرفتمش. بدن درد شدید انگار خنجر فرو میکرن تو بدنم. همون کروناست . دیگه اینم اومد جزء بیمار ...

کرونا رو تابستون برای اولین بار گرفتم اون که قشنگ مردم و زنده شدم از بس کمرم درد می کرد و علایمش همبنجور شدید میشد تا هفت روز بعد کم شد این بیماری مسکن که استفاده می کنم یه دو سه ساعتی اروم هستم کرونام اصلا به مسکن جواب نمیداد