2777
2789
عنوان

جالبه بدونین .....

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 38 پست

بلند یا آرام صحبت کردن نشاندهنده احساسات در افراد است! 

زنها اگر مجذوب کسی شده باشند آرامتر صحبت می کنند در حالی که مردان در صورت علاقه به شخص مقابل بلندتر حرف می زنند.

کاش می شد خنده هاتو سیو کرد واسه همیشه...  
اگر انسان جگر خرس قطبی را بخورد میمیرد، چون بدن انسان تحمل این مقدار زیاد ویتامین A را ندارد.

عزیزم جگرخرس کجابودماجگرگوسفندش و سالهاست نتونستیم بخوریم😁ولی جگرمرغ چرا🤮

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب است بدانید که :
در کل اقیانوس‌های کره زمین بیش از ۲۰ میلیون تن طلا وجود دارد.
اگر تمام این طلاها استخراج می‌شد، به هر نفر ۴ کیلوگرم  از این فلز گران‌بها می‌رسید.

در زمان های قدیم موی زنان را فر میکردند چون بر این باور بودند اگر مو صاف باشد دل عاشق از توی آن می لغزد و می افتد اما دل توی موی فر گیر میکند..

قد انسان در طول خواب حدود ۸ میلی متر بلندتر می‌شود! تنها به این دلیل که فشار و نیروی جاذبه از روی مفاصل برداشته شده و فاصله آنها از هم زیادتر می شود.

از عوامل افزایش قد، خواب در ساعت ۱۰ شب می باشد، چرا که اوج ترشح هورمون رشد از ساعت ۲۲ تا ۲۳ شب میباشد.

دليل اينكه وقتى شخصى عصبى مى شود، صورت و بدنش قرمز مى شود اين است كه قلب خون بيشترى به ماهيچه ها پمپاژ مى كند تا ماهيچه هاى او آماده حمله باشند.

پرواز جغدها هیچ گونه صدایی ایجاد نمی کند. حتی وقتی جانورشناسان در اتاقی با چندین میکروفن سعی در ضبط کردن صدای بالهای این پرنده داشتند، موفق به ضبط صدای پرواز آن نشدند!

چند سالت بود فهمیدی چشم نوزادان تا حدودا 3 ماهگی توانایی تولید اشک رو نداره!

درواقع میشه گفت گریه ای که نوزادان تا 1 الی 3 ماهگی میکنن اشک تمساح و الکی نِق زدن است

‌ ‌‌ ‌‌‌‌‌

تحقیقات ثابت کرده است که مردان در واقع بامزه‌تر و شوخ‌تر از زنان نیستند بلکه آن‌ها فقط اعتماد به نفس بیشتری برای شوخی کردن و جوک گفتن دارند و به ضایع شدن خود ، اهمیتی نمی دهند!