2821
2789
عنوان

جالبه بدونین .....

256 بازدید | 38 پست

جالبه بدونيد اگر شما یک آقا هستید و روی تست بارداری ادرار کردید و جواب تست مثبت بود ؛ متاسفانه سرطان دارید..!

کاش می شد خنده هاتو سیو کرد واسه همیشه...  

عجیبه

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر احساس افسردگی دارید‌ آشپزی کنید!

‏جالب بدونید، برخی کلینیک‌های روان درمانی، امروزه از آشپزی بعنوان یک روش درمانی برای کنترل خشم و افسردگی استفاده میکنند چون که طعم، بو، رنگ و مزه مواد غذایی و خود زمان گذاشتن برای آشپزی باعث ترشح هورمون‌های شادی می‌شوند!

اتفلقا میخوام یبار بخرم ببینم برا ما دخترا هم اینطوره یا نه☹️😂قیمتش رو نمیدونم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
قیمتش بیست و خورده ایی بود اخرین بار که خریدم

بعد باید چکارش کنم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

لازمه بدونید در هر 3 ثانیه یه نفر تو دنیا می‌میره و یکی از این 3 ثانیه‌ها نوبت ماست. در همین مدت که جمله بالا رو خوندی حداقل 2 نفر مردن !

پس حتما قدر ثانیه ثانیه زندگیتون رو بدونید.

طبق آمار39%افراد تلفن همراهشون رو با خود به توالت میبرن و19%افراد (تقریبا نیمی از اون39%)گوشیشون حداقل یکبار داخل توالت افتاده😐

اگه جزء اون39%هستید دفعه بعد بیشتر مراقب باشید!

خب دختری منفیه دیگ خخخخ میخوای چیکار نوشته چیکار کنی

چم کرم دارم هرچیزیو باید امتحان کنم😂میخام ببینم اگر منم سرطان داشته باشم مثبت میشه