من 22 سالمه مجردم در حال حاضر و یکی از دلایلی که همه رو برای ازدواج رد میکنم اینه دلم نمی خواد هیچ وقت مادر بشم و این قبول کردنش برای هر کسی راحت نیست چون بیشتر آقایون دنبال پدر شدنن
خواهشا نگین هرکسی لیاقت مادر شدن و نداره که من دلایل خودم و دارم
حق داری واقعا فرهنگمون جوریه که انگار دختر ازدواج نکنه تنهاس خیلی ولی اینجوریام نیست بستگی به خود ...
اصلاً با همچین ادمایی یه دقیقه نمیتونم دووم بیارم
اونی ک تو ذهنمه می خوام عین خودم ورزشکار باشه باهم برای اهدافمون تلاش کنیم هم دیگر و بپذیریم و کامل کنیم همون قدر که زندگیمون مهمه باید کار و اهدافمون مهم باشه هر چیزی به جای خودش و یه نفر که درکم کنه و تا همچین ادمی نباشه محاله به ازدواج تن بدم
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋