2777
2789
عنوان

باردارا

213 بازدید | 24 پست

بچه‌ها هفته ۲۰ دخترم اصلا تکون نمیخوره چرا اخه؟ بخدا عصابم خورد شده دیگه از این بارداری کاش تموم بشه زودتر همش استرس،،الان چرا این بچه تکون نمیخوره😭😭😭😭

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتااینطوری میشه. من2روزتکون نمیخوردنگران شدم بعدش دیدم دوباره شروع کرد. الان هفته28هستم. امروزتکوناشواحساس نکردم. دستموگذاشتم روشکمم یکم فشاردادم بعددیدم تکون خوردخیالم راحت شد. ازاینورشکمم زیادبزرگ نشده بود نگران شدم که شایدرشدنکرده رفتم سونودیدم رشدش یه هفته زیادم بوده. کلا همش درحال نگرانیه😄

قبلا تکون میخورد الان ن؟

نه تا حالا تکون نخورده

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
چند ساعته؟۰

میگم اصلا تا حالا تکون نخورده

بچه اولته  مگه تکونش و تا حالا احساس کردی

بله،نه فک نکنم تکون خورده باشه تا حالا

نه تا حالا تکون نخورده

جفتت قدامیه همین یکی دوهفته دیگ تکوناشو متوجه میشی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

جفتت قدامیه همین یکی دوهفته دیگ تکوناشو متوجه میشی

بله قدامیم

عزیزم تکون میخوره تو متوجه نمیشی...منم یکیشون قدامیه تکوناش خیلی ضعیف تره

خاها منم قدامیه زیاد حس نمیکنه 

مگه قدامی چ فرقی داره؟

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣