جفتت قدامیه همین یکی دوهفته دیگ تکوناشو متوجه میشی
اگه فوندال باشه چی
حزکتاش زود میفهمن یا دیر؟
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تورا خدا از این چیزای عجیب،غریب نگین من میترسم فک میکنم مریضی چیزیه خودم انقد استرس دارم
😐😐چرا الکی اینقدر استرسی؟؟؟؟
فوندال هم مثل خلفی و قدامی
یعنی به بالای رحم چسبیده بچه
اینقدر حساس نباش داری مادر میشی باید قوی تر بشی
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
😐😐چرا الکی اینقدر استرسی؟؟؟؟ فوندال هم مثل خلفی و قدامی یعنی به بالای رحم چسبیده بچه ...
من غربالگری انتی نرفتم الانم غربالگری دوم ازمایشش فقط دادم هنو سونو را نرفتم بعد الانم که بچه تکونی به خودش نمیده من همش استرس دارم میگم خدایا فقط سالم باشه
لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
من غربالگری انتی نرفتم الانم غربالگری دوم ازمایشش فقط دادم هنو سونو را نرفتم بعد الانم که بچه تکونی ...
چرا نرفتی؟