2777
2789
عنوان

طنز🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 131 پست

دختره پست زده صورتم چین افتاده چه ماسکایی پیشنهاد میکنین؟

.

.

.

.

.

.

زیرش نوشتم اگه رو صورتت ژاپن افتاده بود میتونستم کمکت کنم.

چین درس بشو نیس😂

کصافد زد بلاکم کرد،ملت اعصاب ندارن😐😏

:)
دوران نامزدی برای دختران چه دورانی است؟ دورانی که هیچ کس مخارجتو به عهده نمیگیره، ولی سر اینکه ک ...

تا صب حقققققق🤦🏻‍♀️😑😂

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مرغه میره مغازه میگه اقا یک تخم مرغ بدید مغازه دار میگه خانم مرغ خودتون که می‌تونید تولید کنید چرا امدید خرید مرغه میگه آقامون گفته بخاطر یک تخم مرغ هیکلت رو بهم نریز😃😃😁😁

🌹گل برات اسی

✨🌙

دختره به پسره میگه اگه میخوای باهات باشم باید خرجم کنی

.

.

.

.

.

.

الان يك ماهه پسره رفته روستا خر جمع کنه... 🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴

شمام اگه خر اضافه دارین بدین ثواب داره...😢😢

نخند خر جم کن...🤣🤣

‏از مظلومیت شما پسرا همین بس که نمیدونین وقتی دارین با دوست دخترتون چت میکنین دقیقا چند نفر اونطرف د ...

دقیقااااااااا 

بعد هی نامزد سابق من حساس میشد 🤣🤣🤣🤣🤣

میگف به کسی نگم 

خو نمیدونممممممم چ بگمممممم

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

‏به بابام  گفتم یه گوشی برام بخر گفت باشه پاشو بریم برات بخرم پیش خودم گفتم دمش گرم

دیدم بردم دم بیمارستان، گفتم اینجا که بیمارستانه؟

گفت خب اول باید کلیتو بفروشیم😂🤣🤣🤣🤣