2777
2789
عنوان

طنز🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 131 پست

‏کی میخواین بفهمین وقتی یه دختر پیام نمیده ینی منتظره شما پیام بدین و وقتی پیام نمیده ینی ازتون خوشش نمیاد ،

وقتیم که پیام نمیده ینی دوستون داره ولی قهره؟😐😂

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهشم گند میزنن و هزار تا سوتی🤣🤣🤣 

خیلی ممنون که پشت فرمون اهنگ میزارین و استوری میگیرین

ماها چون رفت و آمدمون با اسب و الاغ هست

از نعمت داشتن سیستم صوتی روی وسیله ی نقلیه بهرمند نیستیم😂😂

دقیقااااااااا  بعد هی نامزد سابق من حساس میشد 🤣🤣🤣🤣🤣 میگف به کسی نگم  خو نمیدونمممم ...

من یمدت با یکی بودم قسمم میداد ب کسی نگم بعد ی مدت رو شد ک با دوستامم بوده اونارم قسم میداده ک نگن اینطوری شد ک تا ی مدت دستش رو نمیشده🤣

مرده باجناقاش مهمانش شدن.

زنش چای ریخت و به شوهرش گفت: قندمون تمام شده، شکر هم نداریم!

شوهر گفت: درستش می‌کنم.

وقتی چای آورد، گفت برادرا، داخل یکی از اینها شکر نریختم، سهم هرکی شد، همه با زن و بچه فردا شام منزلشیم.

همه خوردن و هیچ نگفتن، تازه یکیشون گفت: چقدر شیرینشون کردی؟!! 😁😂😂🤣😅😂😁

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
خخخخ واییی همون داستان روباه و کلاغ ک میگن همینه ها 🤣🤣🤣🤣

😂😂

هیچ روزی اینقدر خار و خفیف نشدم که رفتم داروخونه گفتم شامپو برای موهای کم چرب میخوام،گفت مگه ماسته که کم چرب باشه،بهش میگن خشک