2777
2789
عنوان

جارو برقیتون چیه من چه مارکی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 74 پست
اگه اصلش باشه خوبه اما متاسفانه قلابیش زیاده خیلی ها می‌خرن خراب که شد میارن میگن این که اصله تازه م ...

فیلیپسم تقلبی هست اما خیلی صدا داره چون موتورش معمولیه واسه همین از صداش میشه فهمید اصله یا قلابی

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
آره خیلی خوبه . من آبمیوه گیری ۴کاره دلمونتی رو ۶ساله دارم عالیه واقعا .  

من اکثر برقی های خرد ریزم دلمونتی خیلی خوبه همشون از توستر گرفته تا پلوپز و غذاساز و ..

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تعریف پارس خزر شنیدم

پارس خزر واقعا همه دستگاهاش خوبه نسبت به قیمت ارزونش ولوازم یدکی شم همیشه تو بازار هست بنابراین نگران نیستین دو سه سال ديگه لوازمش که خراب شد دیگه نتونید ازش استفاده کنید

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
چه قیمته؟

نمیدونم احتمالا ۵/۶تومنه

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
منم دارمش عالیه  دورنگ سرمه ای و قرمز داره.  یه پیج دارم کرج کالا خیلی معروفه اخرین بار ...

اگه تعمیر کار آشنا مطمئن وخوب سراغ داشتین حتمی سالی یه بار بدین کارواش کنن براتون فیلترهای دور موتورش ذرات ریزو میگیرن که تو هوا پخش نشن واسه همین زیاد که شد خروجی هوا بسته میشه موتور زیادی داغ میشه آسیب میبینه این از معایبش نیست از کار درستیشه اینجوری بچه کوچیک داشته باشین ذرات نامرئی خاکو تنفس نمیکنه اون فیلترا واسه این هستن

جنس ها سال ب سال بی کیفت تر میشن ی مارکی ک قبلا عالی بوده الان آشغاله 

مارکا خودشون خوبن متاسفانه چین هر مارکی که تو دنیا هست رو کپی میکنه به سفارش تاجرای ایرانی میزنه بنام کشور اصلیش واینجور میشه که جنسا بنجل میشن ال سی دی میخری به اسم کره بازش که میکنه داخلش چینیه فقط سفارشی رو قابش زدن مایدن کره

سامسونگ دو‌ هزار وات دارم واقعا راضیم مخزن و اسفنج و همه چیزش رو هر چند بار استفاده با آب خالی میشورم عین روز اول هر بار فرش رو بلند میکنه فکر کنم حدود ۷ الی ۸ تومن باشه

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
فیلیپسم تقلبی هست اما خیلی صدا داره چون موتورش معمولیه واسه همین از صداش میشه فهمید اصله یا قلابی

ممنون که پاسخ دادین. میشه لطفا بفرمایین آ ا گ رو از کجا تشخیص بدیم اصل و فیک رو؟ و نظرتون رو در مورد محصولات دلمونتی هم بفرمایین لطفا. همه چیزاش. تشکر

چشم به راه...
ممنون که پاسخ دادین. میشه لطفا بفرمایین آ ا گ رو از کجا تشخیص بدیم اصل و فیک رو؟ و نظرتون رو در مورد ...

بزار کلی براتون بگم هر جارو برقی که کیسه میخوره صددرصد بهتره از اونایی که به جای کیسه سطل دارن چون اونایی که سطل دارن فیلتراشون ۶ماه بیشتر جواب نمیده واکثر مارک ها هم لوازم یدکیشون مخصوصا فیلترشون تو بازار نیست پس بهتره اول جاروبرقی کیسه ای باشه صدای کمی داشته باشه بدنه نرمی داشته باشه و بدنش هر چی بزرگتر باشه فشار کمتری رو موتورش هست  متاسفانه خانما فور میکنن سطلی بهتره تا کیسه خور وگول ظاهرشو میخورن