2777
2789
عنوان

کاهش وزن در بارداری خطرناکه ؟

128 بازدید | 7 پست

من چند روز پیش تاپیک زدم

نمیدونم دقیقا وزنم چقدر بوده

یعنی تقریبا ۸۴ بودم ، صد گرم بیشتر یا کمتر 

الان هفته ی ۷ ام هستم

شیرینی جات اصلا نمیتونم بخورم متنفرم حتی میوه شیرین

عصر میشه فشارم میفته به زور شوهرم اب قند میده اوکی میشم

خودم نمیتونم غذا درست کنم حالم بهم میخوره شوهرم خیلی بلد نیست یه چیزایی درست میکنه در حد برنج و املت و ازین چیزا  ، بیشتر از بیرون سفارش میدیم که از غذای بیرون بیشتر متنفر شدم 

همش معدم سنگینه نمیتونم غذا بخورم

وزنمم ۲ کیلو اومده پایین این چند روز

شدم ۸۲

همش حالت تهوع دارم

توو بارداری کاهش وزن خطرناکه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ماه پنجم سرپسرم وزن کم میکرد نزدیک ۱۰ کیلو کم میکردم دقیقا مثله تو بودعلائمم بعد وزن گرفتم وقت ...

اره میخورم

من خیلی خوش غذا بودم

الان اصن اسم غذا میاد حالت تهوع میگیرم

تنها چیزی که حالمو بهم نمیزنه  ماست پاستوریزه هست که اونم معدمو اذیت میکنه و سردیم میکنه

اره میخورم من خیلی خوش غذا بودم الان اصن اسم غذا میاد حالت تهوع میگیرم تنها چیزی که حالمو بهم نمی ...

صبح ها ناشتا نون خشک یا سیب قرمز یا بیسکوییت مادر بخور خوبه اب معده اتو جمع میکنه.