2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین سرزندگیت بادوبچه ول کن.بری خونه بابات دوبچه سرگردون کنی که چه که شوهرت این کار رامیکنه.مگه توتو ...

برگردم خونه مامانم اون ارزش قبل و ندارم ی داداش قلدر دارم نمیتونم باید بمونمو بسوزم یعنی

باراول و دوم و سوم فهمیدم کلی مغذرت خواهی و فلان  بارچهارم گف هرکاری دوسداری بکن انقد لفظی روم ...

اگر موقعی که خیانت میکرد ازش جدا میشدی برام منطقی تر بود

اگر هم بچه نداشتی میگفتم این مرد رو بنداز دور

اما الان مادر دوتا بچه ای و در قبالشون مسوولی مشکل حل نشدنی تو زندگیت نیست 

باهاش صحبت کن پیش تراپیست برو

هرکاری ک به ذهنت میرسه انجام بده تا زندگی از این اوضاع بیرون بیاد

خاک تو سرش. زنش مفت دم دستشه بعد مثل پسر شونزده ساله فیلم می‌بینه و .. میزنه!!!!!!؟؟؟؟؟؟ اگه بخاطر ...

ب خدا اصلا براش کم نمیزارم هرجور ک بخواد هرطور ک بخواد هر لحظه هر ساعت 

ظهردعا میکردم ک بمیرم ولی دلم برا بچه هام میسوزه

خب عزیزم ببین اومده حرفش و راحت زده تو هم رو خودت کار کن ببین چی راضیش میکنه همون کارو بکن

من وقتی گف با فیلم بهتر ارضا میشم فک کنم جوابمو گرفتم مگه میشه آوم یکی رو از ته قلب بخواد ولی بره خیانت کنه بره خودارضایی کنه منو نمیخواد ک اینکارو میکنه چرا باید بمونم جایی ک ارزشی ندارم ولی برم کجا برم با پشتوانه کی برم بچه هامو چیکار کنم

واقعا؟؟؟!!!!

بله هدفش از عضویت معلوم نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
برگردم خونه مامانم اون ارزش قبل و ندارم ی داداش قلدر دارم نمیتونم باید بمونمو بسوزم یعنی

اره بری خونه بابات صدتارئیس پیداکنی.دختری هم که برگرده خونه پدریه جوری بی ارزش حساب میشه بعدهم مشکل رانمیشه مطرح کرد که اگربگی صدتاجوک میسازن وهرکی یه حرف چرتی دنبالتان میگه.بشین زندگی کن محل نده بهش انشاله زندگیت شیرین بشه