2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین خانومای متاهل

393 بازدید | 34 پست

من و شوهرم ۹ساله ازدواج کردیم من ۲۷ سالمه اون ۳۰ تاحالا چندبار بهم خیانت کرده و خودارضایی میکنه وقتی من خونه نیستم دیروز فهمیدم یعنی دسمال کاغدیشو تو دسشویی دیدم ازش خواستم توضیح بده گف من با فیلم بیشتر تحریک میشم تا تو 

منم بهش پیشنهاد کردم ک طلاق بگیریم چون واقعا داره میگه ک منو نمیخواد این ۹ سالم همش میگف دوست دارم و نمیدونم چرا و فلان 

ولی خب چقد باید بمونم توابن زندگیه زوری ک مثل ی وبالم دوتا بچه دارم 

میگم تفاهمی حل کنیم تا همه چی تموم بشه آخرش ب خانواده ها بگیم من دوسش دارم نمیخوام حرفمون تاقبل از جور شدن ماجرا بیوفته تو دهنا حتی نمیخوام دلیلشو بدونن ب نظرتون امکانش هست

گف پاشو ببرم بزارمت خونه مامانت گفتم نمیرم اونا ک خبر ندارن چرا نارحتشون کنم ب نظرتون چیکار کنم لطفا فحش ندین و مسخره نکنین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبانی شد ب گردن نمیگیره یعنی قبول داره ولی میخواد تحمیل کنه باهرشرایطی زندگی کنم

خب عزیزم ببین اومده حرفش و راحت زده تو هم رو خودت کار کن ببین چی راضیش میکنه همون کارو بکن

بشین سرزندگیت بادوبچه ول کن.بری خونه بابات دوبچه سرگردون کنی که چه که شوهرت این کار رامیکنه.مگه توتوی دل مردمی شایدخیلیا هستن بامشکل زندگی میکنن‌.مردها اکثرشان رگ چلی دارن.هرکدام یه مدل

خاک تو سرش. زنش مفت دم دستشه بعد مثل پسر شونزده ساله فیلم می‌بینه و .. میزنه!!!!!!؟؟؟؟؟؟ اگه بخاطر ...

جدی نگیر

ایشون تاپیک اول سه تا بچه داشت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
این پو رن چیه ک شده بلای جون ملت اون چندبار ک خیانت کرد چه واکنشی داشتی؟به روش اوردی؟

باراول و دوم و سوم فهمیدم کلی مغذرت خواهی و فلان 

بارچهارم گف هرکاری دوسداری بکن انقد لفظی روم فشار آوورد ک قرص خوردم ولی نمردم دکترا نجاتم دادن بهش گفته بودم تکرار بشه خودمو میکشم ولی از همون اوایل خودارضایی میکرد  

عصبانی شد ب گردن نمیگیره یعنی قبول داره ولی میخواد تحمیل کنه باهرشرایطی زندگی کنم

مشاوره چی؟ یا س ک س تراپی و از اینجور دکترا بهش بگو اگر میخوایی باشم باید باهم بریم دکتر یا مشاوره اینم یک جور اعتیاد هستش همسرتون داره باید درمان بشه