2821
2789
عنوان

چرا اینطوریم به نظرتون

54 بازدید | 4 پست

کلا از مردایی که حداقل  ۹ ۸ سال ازم بزرگتر باشن خوشم میاد 

حتی یه بارم که تو زندگیم با یکی دوست شدم ده سال ازم بزرگتر بود

بعدم اینکه پسرای همسن خودم هم اصلا جذبم نمیشن

علتش چیه ؟کیا اینطورین؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
منم از پیرای کم سن خوشم نمیاد به نظرم از لحاظ عقلی یکم بچن

اره 

واقعا به نظرم بچه میان

جالبیش اینه که اوناهم انگار جذب من نمیشن

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فکر نکنم چیز عجیبی باشه البته تا ۱۰ سال اینطوری دوس داری دیگه  ولی من برعکس نهایت ۳سال فاصل ...

اره منم حداکثر ۱۰ سال دوست دارم

ولی از نظر خیلیا عجیبه

2825
2823
2791
2779
2792