2777
2789

خدایا حال دلمونو یه تکونی بده... 

هم میدونی 

هم میبینی 

هم میتونی... 

ولی نمیخوای...نه؟؟؟😔😔😔😔

دارم دیوونه میشم از فکر.... چقد نذر و نیاز کنم... مغزم دیگه نمیکشه... دیگه چه دعا و ذکر و سوره ایی بخونم خداااا😔میشه همین امروز یا فردا معجزه کنی برام 😔😔به خودت قسم ک ازت نامید نیستم و نمیشم هیچ وقت 😔😔ولی تحملم دیگه لحظه به لحظه داره کمتر میشه و کاری ازم بر نمیاد 😔😔😔

ناشکر نیستم... بابت همه چی شکرت میکنم... هر روز و هر لحظه شکرت میکنم ... ولی این خاسته ایی ک ازت دارم شب و روزمو ازم گرفته... خواب و بیداریو ازم گرفته.... فکر و خیالِ راحتو ازم گرفته.... اَمونمو ازم گرفته 😔یه کاری کن برام خدا....چرا اینقد التماس میکنم یه نشونه بهم نمیدی ک اصن قصد اینو داری ک  معجزه کنی برام؟؟ چرا هیچی کاری نمیکنی 😔😔چرا اینقد سکوت کردی.... یه نشونه بده یع کاری کن صبرم سر اومد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی دلم پره حرفامو ب هیچکس نمیتونم بزنم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=289511947]دیگه چقد 😭😭[/QUOT

عزیز دلم بعضی چیزا زمان خودش باید برسه.مثل باغ میوه زمان خودش میوه میده اب میخاد.حالا باغبان بره هروز اب درختا بده.میوه که نمیده.

تو هم خودت رو بزن صبوری .بگو منتظر میمونم چاره نداریم جز صبوری.نامید نباش .اون زمان احتمالا نزدیکه.این مدتم بشین خودت رو سرگرم کن .

[QUOTE=289511947]دیگه چقد 😭😭[/QUOT عزیز دلم بعضی چیزا زمان خودش باید برسه.مثل باغ میوه زمان خودش ...

بخدا اینقد دعاو ذکر و این چیزا خوندم ک اصن ب شک میفتم میگم مگه میشه یکی خدا رو ایتقد صدا بزنه التماس کنه ولی خدا حتی یع نشونه نده بهش 

این زهرماری ک مث خوره افتاده ب جونمو نه راه پس دارم نه راه پیش 7 ساله زندگیو زهرمارم کرده فکرمو روانمو روحمو داغون کرده آرمشمو ازم گرفته حالا قبل این 7 سالو کار ندارم ک خیلی پیگیر نبودم و زیاد اسرار نداشتم ب چیزی ک میخام.... ولی این 7 سال روانم نابود شد.... هزار راه رفتم نتیجه نداد.... میگم خدا من ک دیگه کاری نمیتونم بکنم تو معجزه کن..... 

بخدا اینقد دعاو ذکر و این چیزا خوندم ک اصن ب شک میفتم میگم مگه میشه یکی خدا رو ایتقد صدا بزنه التماس ...

خدا خواستت رو میدونه ولی مطمعنا باید شرایط برای تو فراهم باشه که بخواستت برسی.بعضیا وقتا فقط باید توکل کنی ومنتظر.نه اینکه زجه بزنی .افسرده بشی.شاید خیری توش هست.اگه یه بچه کوچیکی گریه وزجه بزنه بگه چاقو میخام شما که بهش نمیدی.چون دوستش داری.نمخای بهش اسیب بزنی

حاجت توهم شاید الان بهش برسی اسیبش بدتر باشه.تو فقط آرزوت کن نه دیگه غصه بخوری .روح روانت درگیر کنی.مطمعنا باشه با این دعا ها واذکارقرار خوب ترینش نصیبت بشه ازحاجتت شک نکن.اونکه عالم غیب دستشه میدونه چی به صلاحت هست.گلم دیگه خودتت رو اذیت نکن.امید خدا درست میشه .منم برات دعا میکنم .به خواستی دلت برسی.توهم مارو دعا کن.شاید با دعا درحق هم فرجی بشه