2777
2789
عنوان

شما باشین طلاق میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 128 پست
آخه دوست عزیز اولا متاسفم بخاطر این اتفاق ثانیا چه شما خوب و عاقلانه فکر کنی چه نه همسرتون درخواست ...

درسته. ولی میگه اگه میخوای بخاطر بچه زندگی کن

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خانواده همسرم خیلی پولدار هستند،و مردهاشون اکثرا خانم باز. زن های خودشون خبر دارند ،ولی به خاط ...

نه برای من پول خرج نمیکنه ولی واسه دوست دختراش تا دلتون بخواد

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

مارو کار نداشتە باش ما نیستیم فعلا تویی با شرایط خودت

حالا که خانم بازه و با پررویی رفتە دم درخونەی مامانتو بچەم داری 

فعلا میدانو واسە سلیطەخانم خالی نکن اونم توافقی مطمئن باش اون زنیکە براش نمی مونە شوهرت عقلشو از دست دادە خیال میکنە چی گیرش اومدە نکبت

میدونو خالی نکن حرصش بدە حرص نخور دست خالی نرو نزار مفتو مرحبا طلاقت بدە و زنیکە روبیارە جات

تلاشتو بکن بعدا واسە جدایی تصمیم بگیر اونم با عقل خودت نە با حرف اینو اون

من نمیگم شوهرت خوبە نە خیلی نکبتە ولــــــــــی بپا از دهن مار نیفتی تو دهن گرگ و زندگیت بدتر بشە قطعا تو الان باید بفکر چارە باشی از بد نیفتی بە بدتر چون یکین

یعنی چی خانم بازه خوب معلومه که باید جدا بشی الان دوست دختر دوست پسر بهم خیانت میکنن آدم چقد اذیت م ...

تو حرف جدا شدن خیلی آسونه. ولی پای یه بچه وسطه

نه دیگه اینجوری باشه نمی مونم

مامانم میگه بمون یکی دو سال دیگه اونو ول میکنه

یعنی چی خانم بازه خوب معلومه که باید جدا بشی الان دوست دختر دوست پسر بهم خیانت میکنن آدم چقد اذیت م ...

زندگی که نیس جهنمه

میدونم سخته عزیزم منم جدا شدم ولی حرف یه عمر زندگیه اون بچه چه‌گناهی کرده که باید باهمچین پدری بزرگ ...

با بچه خوبه

مامانم میگه بمون یکی دو سال دیگه اونو ول میکنه

اونم ول کنه دوباره میره بایکی دیگه چرامازناهمش بایدفکربچه باشیم خب بچه اونم بود چرا اون یه زره ب فکربچه نبود بچه روبده ب شوهرت حداقل شرایط مالی خوبی داره بچه راحته اونجاخودتم جداشو تاانقدعذاب نکشی

مارو کار نداشتە باش ما نیستیم فعلا تویی با شرایط خودت حالا که خانم بازه و با پررویی رفتە دم درخونەی ...

حرف مامانمو گفتی. 

ولی موندن به چه قیمتی😭