2777
2789

سلام دوستان من آرایشگرم و تازه سالن خودمو تاسیس کردم، بعد عروس داییم میخواست بره یکی از لاین های آرایشگری دوره ببینه و توی شهرستان کار کنه، خونشون اصلا شهر ما نیست، میدونم وضع مالی خوبی ندارن اما خب از لحاظ لباسو تیپ قیافه خیلی به خودشون میرسن من گفتم نرو اینقد پول بده بیا خودم یادت میدم برو کار کن

برای رضای خدا این کارو کردم گفتم خدا روزی دهنده هست چرا تو این وضعیت بهش کمک نکنم با اینکه خودم کلی پول بابت آموزش دادم.. 

حالا مامانم، شوهرم، زنداداشام، آبجیم همه میگن چرا میخوای بهش یاد بدی چرا گفتی یادش میدی.. 

حس بدی بهم منتقل کردن شوهرم میگه تو بخوای کار کنی اینجوری به هیچ جا نمیرسی از بس ساده ای 

منم گفتم من از رو سادگی نگفتم برای رضای خدا اینکارو کردم.. 

من همیشه تو زندگیم خیلی دوست داشتم به همه کمک کنم یکی از اصلی ترین دلیل هام برای کار کردن کمک به مردم هست از آدمایی که توان مالی ندارن برای بعضی کارا پول نمیگیرم یا پول کم میگیرم اما مورد سرزنش قرار میگیرم

میخواستم نظر شما رو بدونم 

عزیزم خوب کاری کردی 

اتفاقا با نیت خیر رفتی جلو .حتما کارما و کاینات هم بهت برمیکردونن ،تو کار خودت پیش ببرد بهش یاد بده چ اشکالی داره 

واقعا امثال شماها دنیا  رو گلستان میکنن .

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاریو که انجام میدی به کسی نگو فقط بین خودتو اون طرف بمونه 

کاره خودته نیازی نیس باهمه صلاح مشورت کنی

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

اگه اینکار حس خوب بهت میده انجام بده  بقیه رو در جریان نذار

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

سلام به کسی ربطی نداره

خدا بهت برکت میده

هرکسی نون قلب خودشومیخوره

نیتت رضای خدا باشه خوبه

اما پس فر‌دا منت نذاری سرش یا رفتارش بد بودپشیمون نشی چون شما باخدا معامله کردی

من که از کارخیر خیلی نتیجه دیدم شکر خدا

کاریو که انجام میدی به کسی نگو فقط بین خودتو اون طرف بمونه  کاره خودته نیازی نیس باهمه صلاح مش ...

به کسی نگفتم  عزیزم تو اتاق داشتم با تلفن حرف میزدم  آبجیم شنیده اومده سریع تو سالن برا همه میگه

نیت خیر داری چرا برای این خانم ؟ به تیپ و قیافش میرسه پس پولشم داره ‌ میتونه از تیپ و قیافش بزنه  بره ارایشگری یاد بگیرع دوره های تخصصی .

به کسی یاد بده که واقعا نداره . نه تیپ نه لباس نه هیچی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من برام تجرربه شده خودمو مثل قاشق نشسته انداختم وسط که بیا من بهت یاد بدم و اینا 

فقط هم چوبشو خوردم کار خیر رو واسه کسی بکن که فردای روزی حالتو خراب نکنه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................