2777
2789
اگه ۱۴ روز از پر..یودیت گذشته احتمالا وقت تخمک گذاری  نترس چیزی نیس

۴ این ماه پریود شدم بعد هفت روز تموم شد نمیدونم 

ببخشید اینجوری میکنم از وقتی پریودیم تموم شده خیلی اب از بدنم میره ولی ترشح نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ این ماه پریود شدم بعد هفت روز تموم شد نمیدونم  ببخشید اینجوری میکنم از وقتی پریودیم تموم شده ...

حامله نیستی؟

یا عفونت داری ،یه دکتر برو بهداشت هم بری ماما کمکت میکنه هزینه هم نداره

حامله نیستی؟ یا عفونت داری ،یه دکتر برو بهداشت هم بری ماما کمکت میکنه هزینه هم نداره

ن گلم حامله نیستم 

اره باید همین کارو کنم اخه نگران شدم گفتم بزنم نظر سنجی کنم تا دکتر 

نمیدونم شاید  اخه ترشخ سوزش یا خارش اصلا ندارم

منم نداشتم ولی برای چکاپ معمولی رفتم دکتر عفونت داشتم 

یه چند باری دود اسفند بده آرومتر میشی اگر بخاطر عفونت باشه. دامن یا چادر بپوش تا دودش بیرون نره. 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
عزیزم حالا ما احتمالات و نظرمونو گفتیم ولی برای فهمیدن دلیل واقعیش که حتما باید بری دکتر اگه اذیتی و ...

قبلا اینجوری شده بودم دکتر گف نگران نباش تخمک گذاریته ولی یه چند ماه بود نشده بودم الان باز نگرانم

قبلا اینجوری شده بودم دکتر گف نگران نباش تخمک گذاریته ولی یه چند ماه بود نشده بودم الان باز نگرانم

خب اگه قبلا با این حالتات همینو دکترت گفته پس همونه دیگه.اتفاقا اینکه تخگذاریت اینقد واضحه خیلی خوبه برا اقدام حتما یه روز قبل و همون روز و روز بعد این حالتات اقدام داشته باشی احتمال بارداریت بالاست

خب اگه قبلا با این حالتات همینو دکترت گفته پس همونه دیگه.اتفاقا اینکه تخگذاریت اینقد واضحه خیلی خوبه ...

واقعا 

پارسال ک انقدر دردداشتم ک نگو رفتم کلی سونو و ازمایش گف تخمک گداریته ولی الان چون یکهو خیلی از اب بدنم میره و بدون ترشح میترسم ..

یه هفته قبل پریودیمم چکاپ کامل دادم دکتر گف مشکلی نداری همه جی اوکیه 

نگرانیم باباته رحم و تخمدانه ک هنوز بچه ندارم 

دست شمام درد نکنه گلم ک به حرفام گوش میکنی و جواب میدی 😘