2777
2789

جفتمون از هم خوشمون میاد ولی هی میگم نه ما دوستیم... اونی که تو این رابطه عاشق تره اونه رفتاراش انقد ضایعس که همه فهمیدن... زیرزیرکی یه چیزایی میگه ولی من خجالت میکشم میزنم تو شوخی و مسخره بازی

وقتی پیششم هی با دستش بازی میکنم یهو دلم براش ضعف میره لپشو میکشم حتی یه بار بغلش کردم ولی با اینحال کنارش که هستم قند تو دلم اب نمیشه استرس نمیگیرم ارامش دارم.. دیدم بقیه میگن استرس شیرین میگیرن ضربان قلبشون میره بالا.. من اینجوری نیستم نمیدونم مشکل از چیه واقعا.. یه حس عجیبیه که شبیه چیزی که بقیه تعریف میکنن نیست... با خودم میگم نکنه من خوشم اومده چون اون خوشش اومده و از توجهش حس خوب گرفتم.. ولی یه بار که رفته بودم بگم این ارتباط درست نیست نتونتسم دست و پام شل شد قبل اومدنش رفتم تا مرز سکته از فکر ازش جدا شدن.. نمیدونم چمه

اگه نظری ندارین لطفا فقط رد شین زخم زبون نزنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی یه جوره آخه، ما ۸ میلیارد آدم رو زمین داریم هرکدومشون عشق و علاقه و رابطه رو یه‌جوری تجربه میکنن قرار نیست همه‌مون تپش قلب بگیریم از شدت علاقه که. تو پیشش احساس آرامش داری و ریلکسی، یکی دیگه دست‌وپاش رو‌ گم‌ میکنه و استرس میگیره، یکی دیگه میزنه به شوخی، هرکسی یه شکلیه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
من چه غلطی بکنم اگه اسیب بزنم نفهمم چی؟ کدوم بهتره؟ عشق یا دوست داشتن؟

دوست داشتن بهتره مخصوصا تو رابطه ای ک مرد بیشتر دوستت داره

ارامش داری نگران نیستی

ولی عشق همش ترس از دست دادن داری و کم کسیو دیدم عشق دوطرفه داشته باشه و رسیده باشه بهش

ذات عشق تو نرسیدنه

دوست داشتن بهتره مخصوصا تو رابطه ای ک مرد بیشتر دوستت داره ارامش داری نگران نیستی ولی عشق همش ترس ...

حس میکنم اون عاشقه... دلبر که جان فرسود از او قبل اینکه یکم بیشتر باهم نزدیک شیم یه جا مینشست با غم و حسرت زل میزد تو صورتم انقد که همه متوجه شده بودن جز خود احمقم...وقتی پیششم مشخصه دلش ضعف میره.. با بقیه پسرا حرف میزنم میره تو خودش قشنگ.. میدونه با اونا خیلی صمیمی ام دوست خوبین ها بازم یه جوری میشه درد میکشه

حس میکنم اون عاشقه... دلبر که جان فرسود از او قبل اینکه یکم بیشتر باهم نزدیک شیم یه جا مینشست با غم ...

خوبه تو سعی کن با عقلت بسنجی

اگه شرایط مالیش خوبه بهش فکر کن عشق تهش هیچیه از من به تو نصیحت

وا چه حرفیه مگه همه باید ضربانشون بالا بره😂😂چرا قانون تعیین میکنین 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚